~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

my beloved mp4 =)

3 bulan yang lepas saya ada beli mp4-brand: pro1. Mp4 biasa je. Tak mahal pon. Sebab niat dihati nak dgr lagu dan nk tgk video. Tapi…dah tersurat di azali bahawa khidmat mp4 tu untuk menghiburkan saya tak lama. Entak kenapa mp4 tu tak boleh nk detect bila msuk dalam laptop..dan yang paling kecewa mp4 tu tak boleh nk on…dalam erti kata lain dah rosak la…=(

nasib baik warranty ada lagi…so dgn ditemani yana (kwn yg suka shopping he2) saya pon pergi la plaza low yat..

nak dipendekkan cerita..tak sampai sebulan message pemberitahuan mp4 dah siap dibaiki diterima…buat kali ketiga saya menjejakkan kaki sekali lagi ke low yat dgn yatt (kwn susah dn senang)…

setelah sampai ke bilik…trus charge mp4 2 di samping masukkan lagu dan gambar…kenapa xmasukkan video ya????haaaa….tu la fokus sebenar cerita ni…oleh kerana format video mp4 tu adalah amv, maka xdapat lah saya nk melayan video daripada mp4 2….sebab pe??
sebab xtau macam mana nk dapatkan converter format tu… =(

tp…2 citer semingu lepas..=)
pagi td..ntah macam mana tiba2 datg ilham nk download converter amv kat internet…so saya pon download la 2 software…
1) amv conveter
2) flv to avi converter

so…hari ini…aktiviti sepanjang hari adalah convert format video~ =)

assingment yang banyak—beribu-ribu lemon–ditolak ke tepi (ayat kejam)

alhamdulillah…akhirnya mp4 saya telah digunakan sepenuhnya….lagu-video-gambar-radio.-game..
erm…cuma ada satu part yg x reti nk guna…e book…after exam la godek2 nanti…sebagai aktiviti sepanjang cuti sem di rumah =)

lalallalala~

No Responses to “my beloved mp4 =)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: