~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~ selendang vs tudung bawal ~

salam…

pagi td dlam kul 11 dapat kol dari sorang membe dari skolah tp skng sama la kat ukm. tiba2 ajak kua soh temankan dia. nasib g Warta je.  dalam 5 minit berfikir..saya pon memberi kata putus untuk teman dia. xada pe nak buat kat bilik. duit tambang pon dia support =p (thx ya aton heeee)

sesampai di warta, perkara pertama yang dilakukan adalah mengisi perut yang da menjerit mintak diisi. usai makan..ktorg memulakan misi =P kwn yg saya teman ni memng gila la shopping selendang. hari ni je 4 helai selendang dia beli..macam2 warna..bila tgk dia try pakai selendang macam best je. dia pon asyik suh saya pakai selendang gak.. tp…sesuai ke pakai selendang (berfikir sejenak…) bila ktorng singgah satu butik ni, akk owner tu ckp “selendang ni memng sesuai dgn mcm2 baju..bukan nak ckp tudug bawal x elok ya dik (sambil matanya memandang ke arahku)”

pe2 pon memang seronok la tgk dia bershopping. tgk dia try selendang membuatkan saya pon teringin nak pakai..tapi bukan sekarang la ha3. masa tak sesuai hik2. pengajaran yng diperolehi drp pemakaian selendang ialah..ringkas, cepat(xpyh iron hiiii), comel(dipengaruhi oleh muka jugak ha3).

To Aton:

Thx Aton cz memberi ilmu pasal selendang =p nanti boleh la ajar lebih lanjut ya..thx jugak sbb blanja pengangkutan hee~

selendang-11dsc01658

No Responses to “~ selendang vs tudung bawal ~”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: