~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Selamat Pengantin Baru~

Salam..

Di entry kali ni sy nak masukkan cerita kahwin kakak sedara yg rapat dgn sy. Nama kakak ni ialah Safiyah (Kak Sopi). Akhirnya pada tanggal 20 Disember 2008, Kak Sopi ku ini telah menjadi isteri kepada suaminya =) (Sowi la nama xingat..apa daaa). Kerana majlis kahwin tu berlangsung pada 20 Dis, maka terpaksalah sy melepaskan peluang untuk melawat Jogjakarta anjuran fakulti sy. Kira kos melepas la tu. Tp xpe, bnyk hikmahnya =)

kak-sofi-kawen-12

 

Berseri-seri Kak Sopi d hari bahagianya.. 

 

kak-sofi-kawen-22

 

Moga kebahagiaan menyinari kehidupan rumah tangga kalian…ameen

 

kak-sofi-kawen-31

 

Medan bertemu saudara-mara…sukeeee =)

To Kak Sopi:

Semoga bahagia hingga ke akhir hayat… Walau apa pun badai yang mendatang nanti, anggap lah ia sebagai dugaan dalam melayari alam rumahtangga.. Moga cepat2 dapat Sopi Jr =p

 

14 Responses to “~Selamat Pengantin Baru~”

  1. Hai…juz dropping to ur blog..:)
    slamat pengantin baru to pengantin…:)
    slalu2 la singgah d alamfanacinta ye…Daa~

  2. Hi…
    Juz jenjalan kt ur blog….:)
    slamat pengantin baru to pengantin….
    Do visit my blog k…:)

  3. wah..cantik pengatin tu..kamoo ble lg??huhu

  4. mmg le brseri2 fana.
    nnty kite pn same la.
    (:

  5. To Cik AlamFanaCinta:
    Thx 4 ur visit… =)

    To Cik Merah Jambu:
    Huuuu..turn sy lambat g kot..
    kalo turn sy tiba..insyaAllah sy invite Cik Merah Jambu =)

    To Yatt:
    Yessssss..InsyaAllah..
    Tiba2 terbayang nk wat malis kawen camne wpun lambaaatt lg =)

  6. jangan lupe jemput akak tau farhana…
    xsabar nak menanti saat bahagia
    hehehe

  7. To Kak Iqa:
    mesti la xlupa =)
    khidmat akk untuk membasuh pinggan amatlah diperlukan wakakakakakakakakaka~

  8. bl la plak turn cik fana kt ni ek??hehee =p

  9. ooo dgr pirate album ek..

    ape punye peminat niH..

    hikhijhik…

  10. To Annisha:

    lambat g maaa…
    doa2 kan je la ya…hiiii

    To Blink:

    komen sesat kot ni..
    entry ni tiada kaitan dgn album…
    sekian terima kasih =)

  11. slm,
    sesat kat sini dari blog otosan,hehe
    cuma nak bagitau kalau nak resize gambar jgn sampai orang tu nampak penyek kebawah or ketepi..
    tak cantik camtu..:)
    kalau guna photoshop, sebelum tarik untuk resize, tekan button ‘shift’ dulu sammbil tu tarik..
    barulah dia mengecik secara proportion..:)
    anyway, selamat pengantin baru untuk kak sopi,hehe..

  12. To Acai:

    thx cz bg ilmu 2..
    sy xterror pon bab2 gambo ni..
    but really interested to it n gradually learning..
    thx once again ya =)

  13. heh~
    cantek pengantin ny…
    mau kawen~

  14. To Miszirdawaty:

    on behalf of pengantin: Thx ya cz puji hee~
    Nak kawen ya???
    tapi..jgn lupa ajak tau..
    sertakan skali tiket penerbngn ke Sabah bah…=P boleh????~wink~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: