~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for February 2009

~Tag lagi~

February 28, 2009

Salam… Kali ni nk langsaikan tag yg dah berkurun lama tersimpan..dari Cik Nami (sori la jawab lambat naaa) Rules: The Rules are simple. Use google,etc to search for the answers to the questions below. then you must choose a picture in the first page of result and post it as your answer. After that tag […]

~Mari Membaca~

February 26, 2009

Salam…. Pada hari Isnin baru ni Kak Iqa yg tersyg ajak sy p Pesta Buku kat PKNS Bangi. Mula2 rancng nk naik moto. Tapi, atas sbb cuaca yg xmengizinkan, kak Iqa mintak tolong Firdaus bwkkan naik keta. Yeayyy. Akhirnya dapat jugak pergi pesta buku 2. Alhamdulillah 🙂 Jadi km berlima (sy, k.iqa, Rahmah, Daus dn […]

~A, B, C…Z~

February 26, 2009

Salam.. Skang nk setelkan tag dari rakanku Pu3…Rakan SMKA n sama2 d UKM… Ayuh blaja A B C 🙂 A. Attached or single? ~Single..Fullstop ~ B. Best friend? ~Banyak…Setiap tempat pengajian ada kwn baik yg tersendiri..skolah rendah 3..skolah mngh 2..m3x..UKM..ada 7 institusi..so bnyk la nama…xlarat nk taip..but they still remainin my heart..thx alot my bestie […]

~Dedikasi Untukmu~

February 24, 2009

Salam… Entry kali ni sy nk gunakan ruang yg ada untuk wish SELAMAT HARI LAHIR buat adik tersyg…NURHAFIZAH ABDUL MALIK…Asal tiba2 nama ayah lain ni???? Konfius??? Heheheheh 🙂 Fizah ni adik angkat sy masa kat SMKA Slim River dulu. Biasala kat skolah2..budaya berangkat2 ni da mcm trend..Sy pon xketinggalan…:) So..Nak ucapkan sekali lagi…. selamat hari […]

~AGM Lagi~

February 23, 2009

Salam… Pada jumaat lepas (20 Feb) jam 830 malam..telah diadakan AGM KELAB PERAKAUNAN, FEP, UKM bertempat d Dewan Kuliah 1. Kehadiran kurang memberangsangkan. Tak tau la apa yg mahasiswa/i perakaunan fikir mengenai AGM ni. Mungkin pada mereka..dtg AGM ni buang masa. Sedangkan, pada masa AGM la kita dapat tahu apa aktiviti yg dianjurkan..bagaimana penggunaan dana […]

~Hari Yg Gelap~

February 22, 2009

Salam…. Hari ni seharian berpanas dan bergelap (walaupun masih ada sinar mentari) Sebab dari pkol 5pg smalm sampai la ke 7.30malam.…xada elektrik.. mak aih..da risau amat dgn kerja2 tertunggak yg perlu diselesaikan..dengn buku2 pelajaran yg rindu untuk dibaca..dgn baju untuk esok xiron lagi…. semua tu menimbulkan kerisauan yg bukan sedikit.. kat bilik jgn ckap la […]

~Trauma~

February 20, 2009

Salam.. Rase2 nya Tagged ni xkan hbis sampai bila2.. Pulun la nk hbiskan..alih2 dapat lagi… huuu~ Tapi..xpe la..jgn segan2 nk tag sy..at least boleh gak post entry baru kalo kekeringn idea… 🙂 Skrng ni..nk langsaikan tag yg diberi oleh Oyen…satu clz International Bsnz…kira kitorg juz jumpa seminggu skali je…slalu alam maya je yg menghubungkn kitorg..terima […]

~Tasik Cempaka~

February 19, 2009

Salam.. Ramai yg cakap sy ni rajin update blog… Huuu..hobi baru..:) addicted lak 2…tolonggggg.. Tapi ok la kan blogging ni..at least xde la merapu sana sini…lagipon dapat testing power kelajuan tahap menaip ha3 Di kesempatan ini…sy nk post entry berkenaan rombongan cik Nad ke Tasik Cempaka..Nape nama Nad lak ni naik??? Sbb dia yg bawak […]

~Perkahwinan Impian :) ~

February 17, 2009

Salam.. Skrg nk setelkan tag yg diberikan oleh exrumate ku sewaktu d KMPK..ielah 🙂 Tag ni best jugak sbb memerlukan minda berimaginasi mengenai perkahwinan impian. Walaupun masih single n available (perlu ke bgtau ha3..sila abaikan) tapi xsalah kan nak merancang. Mana tau kot2 sok lusa dtg seru kawen..Xla kelam kabut nk fikir…Ha3 merepek tahap tinggi […]

~Kejutan AGM~

February 16, 2009

Salam…. Seperti yg sy tulis kat jawapan tag number brapa pon xingt…Hari minggu baru ni sy ada 2 AGM.. 1) AGM PMFEP 2) AGM PERMADARI (anak2 Perak). Untuk PMFEP sy memegang amanah sbg Exco Pembangunan Modal Insan manakala bagi PERMADARI diberi mandat sebagi Setiausaha (Gaya penulisan mcm nk buat laporan plak ha3) So..kita ikot kronologi […]