~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Tagged From Cik MerahJambu~

Salam…

Hello…

Moshi2…

sy kini kembali setelah seminggu berehat dari dunia maya..=)

cuti yg best…seronok walaupon duduk di rumah..

tp kenikmatan cuti tu terasa sbb masa dihabiskan dgn abah dn ibu tersyg…

herm…permulaan posting kali ni dimulakan dgn tag yg diberi oleh Cik MerahJambu…thx to her..*kita kena berterima kasih dgn apa jua pemberian org walaupon kena jwb tag =p *

~RULES~
i- Anda tidak tidak boleh men TAG orang yg Tag anda okey..

ii- Sila Jawab dengan jujur n jgn tiru answer n copy orang len…

iii- and sila tag sebanyak 3 orang yang anda ske and letak di end of the reason..*tp sy nk tag lebey dr 3 gk!( amik blk ayat cik MerahJambu juge.. haha)
SOLAT : Sesuatu yg wajib dilaksanakan oleh umat Islam walau apa jua keadaan…baik sedang bermusafir…hatta sakit sekalipon..apa lagi kalau sedng berdating atau tidur…’assolah khair min naum’ (pesanan sesama islam =) )



SHOPPING : Aktiviti yg best…lagi best kalau masa tu tgh bnyk duit..lagi2 best kalau ade org blnja…tp yg PALING BEST kalau p ngn family….segalanya di’tanggung’ beres =)



DATING : Istilah untuk pasangn yg ber’Couple’ mnghabiskan masa melayari alam fana cinta =) Buat masa ni xde lagi istilah dating2 dlm kamus hidup sy..he2…=p Dating lepas kawin is better….



STUDY : Herm..kena study kuat..kuat…kuat… sem ni…bagi pointer bagus…nak grad dgn gred yg cemerlang…bak kata ibu sy (dan mngkn ibu anda juge)  “sijil lepasan U yg ade kalau xbgus xbermakna”



HANGOUT: kalau di rumah…kua dgn fmly la…tp lagi suka menghabiskan masa di bilik je “Bilikku Syurgaku”. Kalau kat kampus lak kua ngn membe2 rapat….sem ni kena la kurgkan aktiviti hangout atas bnyk sbb dan musabab….



DOK UMAH : Perkara paling best stakat ni…boleh spend masa ngn fmly..tgk tv..dok bilik…baca majalah…masak…kemas umah..bla…bla….bla….bla…



Mahu TAG 5 org (ikot Cik MerahJambu heee) ini:
1. Tqah
3. Nana
4. Nami
*ikhlaskan hati anda untuk menjawab =) …..jwb jgn x jwb he3*

4 Responses to “~Tagged From Cik MerahJambu~”

  1. yea..trimas byk2..nnt anda kena tag lg..hehehe..

  2. tatau nak leave msg kat mana. erm. saya pakai self-hosted wordpress. guna hosting, guna domain name. kamu punya wordpress.com. limited, takleh ubah2 sgt. kena bayar. erm. pasal shoutmix tu just sign up, copy code n masukkan dalam widget je

    p/s : delete la komen ni kalau tak sesuai. hehe

  3. paan..bru je parasan tag ko aritu..huhu

  4. To Cik MerahJambu:

    huuu…boleh je..
    terima apa org nk bg..hiiii

    To Miss Nor:

    its oke..
    buat jgn xbuat..
    ha3🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: