~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Dedikasi Untukmu~

Salam…

Entry kali ni sy nk gunakan ruang yg ada untuk wish SELAMAT HARI LAHIR buat adik tersyg…NURHAFIZAH ABDUL MALIK…Asal tiba2 nama ayah lain ni????

Konfius???

Heheheheh🙂

Fizah ni adik angkat sy masa kat SMKA Slim River dulu. Biasala kat skolah2..budaya berangkat2 ni da mcm trend..Sy pon xketinggalan…:)

So..Nak ucapkan sekali lagi….

selamat hari lahir…

moga panjang umur dan dimurahkan rezeki…

moga segala apa jua yg dihajatkan berjaya diperolehi…

moga sentiasa berada di bawah lindungan rahmat Allah…

1_326769467l

Teringat kisah mcm mana sy kenal dgn Fizah ni. Masa tu, sy form 4 n dia form 1. Kitorg satu dorm. Masa tu hari interaksi. Maklumla pelajar baru. So, ptg tu ada riadah. Dalam kelam kabut nk kejar masa riadah kasut sukan sy tertukar dgn dia. Kasut sukan km sama. Cuma yg beza, saiz kot.. Ke..sama jugak..xbrapa ingt🙂 So..start dari tu kitorg jd rapat. Berkongsi cerita dan banyak lagi la.. Fzah ni slalu bg kata2 semangat bila sy down. Tu la untungnya ada adik angkat..he3…

Skrg ni dia kat Matrik Perak. Tempat yg sama sy belajar sebelum masuk UKM ni. Moga dia berjaya dgn cemerlang dan mencapai cita-citanya..Ameen…

1_240045308l

Kepada Fizah (kalau dia terbaca blog ni heee) moga ukhwah silaturrahim antara kita terus kekal selamanya walau  jarak memisahkan kita. Akak sentiasa mengingati Fizah dan kenangan2 kita dulu. Akak syg Fizah….

*Umur yg meningkat menandakan makin singkat hayat kita di dunia yg fana ini. Gunakan sebaik mungkin peluang yg diberikan Allah untuk berbakti sesama manusia dan mengumpul amal kebajikan..Wallahua’lam*

7 Responses to “~Dedikasi Untukmu~”

  1. adk sy pon sy x larat nk angkat cmne nk ade adk angkat??hehe..
    pape pon nk wish besday gak kt adk angkat cik farhana

  2. To MerahItuJambu:

    Heee~
    merapatkan lagi silaturrahim…:)

    on her behalf..thx:)

  3. cik farhana..sy dh removekan cer cik farhana try

  4. haha~ adek agkt???
    mcm ku knal dak th. siapa ya???
    kunun2 xduk 1 skol ngn kOrg nh. ~aku merepek lg~

  5. hehe peristiwa kasut t’tukar bley jd adik angkat,,,
    indahnye p’temuan kakak n adik angkat,,, =p
    pape pun,,,
    kpd adik angkat fana: *selamat hari lahir*
    *smoga Tuhan sntiasa m’berkati p’jlnn
    hidupmu*
    *success sokmo*
    *senyum sokmo*,,, hehehe,,,
    #klu adik angkat tu lelaki,,, lame2 bley t’angkat,,, hehe,,, tp ni pompuan,,, so xley nak angkat la ye fana,,, xpun,,, fana angkat abg dia(abg kandungnye),,, hehe,,, —>gurau2 m’ceriak’ idup<—

  6. To MiszIrdawaty:

    siapa ya???
    eleh2 kura2 dlm perahu..
    pura2 xtahu cik enon..🙂

    To Adah:

    Bila kenang2 lik..klakar pon ada..
    heee~
    Mak aih..dia ank sulung..
    adik bradik sume pompuan..
    xada chance ha3~

  7. hepy bufday kat fzah jgk!~
    may god bless u darling..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: