~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for March 2009

~DARI 21 kPD 22~

March 31, 2009

Salam… Juz a quick post Sbb nk p clz… Hari ni 1 APRIL…. 🙂 Nak ucapkan….. SELAMAT HARI LAHIR KE 22 To my ex rumate slama 2 tahun d ukm.. Cik Norliah bt Pahorudin 🙂 ~Syg makcik kat atas ni 🙂 ~ Semoga pnjng umur dan dimurahkan rezeki… MOga kehidupan yg mendtg dipagari dgn kebahagiaan […]

~Cute???~

March 31, 2009

Salam.. Hai semua… Lama xupdate… Keje banyak wooo.. Tapi satu pon xsiap lg:( Erm.. Nk publish award ni… Da lama dapat… Baru skrg berkesempatan nk publish… Arigato…Syukran..trimas…xie xie… Cik MerahItuJambu 🙂 Krn menmnjangkan anugerah ini pada sy… Terharu… 🙂 Ni ha award nye… 🙂 Cute???? Bolehla kan..ha3~ ~10 fakta/hobi sendiri~ Nama penuh Farhana binti Abu […]

~Sakit yg menyakitkan~

March 28, 2009

Salam… Hai semua… 🙂 D entry kali ni, sy nk share pengalamn menakutkan.. Sgt takut + sakit… Mungkin sbb 1st time kena… Kena pe  ya??? Kena… FOOD POISONING a.k.a KERACUNAN MAKANAN 😦 Tak tau la mkn pe… Belek2 kat internet ckp, keracunn mknn ni bleh kena sejam dua lepas mkn atau sehari lps mkn… So..xtau […]

~Bila idea tiada..ayuh buat tag~

March 27, 2009

Salam… Hai semua… Herm..xtau nk update pe.. Dgn keadaan kesihatan yg xbrapa baik… Sy rasa..sy kna keracunan mknn la 😦 Xboleh duduk lama..kena baring je… Rasa mcm ada tekanan kat perut… Sedihhhhhhh 😦 Herm..dlm kekeringn idea ni… i made up my mind 2 langsaikan one of tag2 yg terbengkalai… Tag ni from Afiqah.. Da berkurun […]

~Mari Bergelap~

March 25, 2009

Salam.. Hai kawan2 🙂 MOga sihat sentiasa… Gembira selalu dan sentiasa senyum walaupun sedang dirundung masalah besar… Senyuman mampu menghilangkan stress..percayalah.. 🙂 Herm… Tau kan apa yg patut kita lakukan sabtu ni? Tak tau? Lupa? Xpe2.. JGn risau..jgn sedih hiii~ Sy ada d sini untuk membantu anda (Merepek sudah) Hari sabtu ni (28 march) jam […]

~Spa Q 2~

March 22, 2009

Salam… Hai… Banyak keje skang… Assignment bertimbun2.. Tp..still nk post entry gak kat blog ni 🙂 Curik sket masa (sket ke?) membebel dn merepek di sini 🙂 Hermmm..topic? Nak cite pasal… SPA Q 2 🙂 Da nk tamat da cite ni kan… Khamis ni tamat la cite yg kdg2 menyakitkan hati..tapi best ni.. Sedih plak […]

~5 Syarat Nak Buat Maksiat~

March 20, 2009

Salam… Selamat hari jumaat semua 🙂 Sempena hari jumaat yg mulia ini, Sy nk publish entry yg ada unsur2 agama… Rohani juga perlukan pengisian… Hu ha…HU ha jugak…ahirat jgn lupa..(mcm ala2 tagline mawi plak hii) -5 syarat nk buat maksiat- i) Jika kamu bermaksiat kepada Allah, jgn memakan rezekiNYA. ii) Jika kamu mahu bermaksiat, jgn […]

~Jakarta Pulak~

March 19, 2009

Salam… Dah berkurun berabad da cite ni… Tapi still nk publish gak… Walaupun da berabuk… Heee~ Entry ni nk cite sal sourvenir yg sy dapat dr one of my best buddies kat UKM ni.. Namanya Suraiya a.k.a Sue 🙂 Orgnya manis..putih..gebu.. Cukup la sifat.. OPs.. Ni bukan entry nk promote org ya.. Hanya pujian yg […]

~Impian Ketika Hari Lahir Nanti~

March 18, 2009

Salam…. Alhamdulillah… yiiihaa… Internet da pulih… Fuh… 🙂 Since da ok internet… Nk langsaikan 1 tag ni… Mcm best je… from Amal… Dia ni junior sy masa kat SMKA dulu.. Satu blik pon… Best kan Amal satu blik ngn akak..hee~ Here we go.. Ayuh semak ini tag 🙂 RULES:- 1) MaKe a LisT oF WHaT […]

~Salam Rindu~

March 18, 2009

Salam… Apa khabar pada semua… Harap2 sihat… Rindunyeeeeee… Pada blog ni… Mesti anda juga rindu pada sy kan..kan..kan??? (perasan) Alkisahnya… Da 6 hari kolej kediaman sy xdapat internet connection… Adoiii… Seksanya… Da la banyk assignment yg memerlukan bahan2 dari internet.. Tgk cite lg (especially spaQ hii) Blogging lg… Adoiii..bosan hidup kat bilik.. Nasib baru dapat […]