~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Yeeeeaaay~

Salam…
Syukran…Gracie…Trimas2
Dapat 2 award from my blog fren…
MUah2..hii~

~1~

award-1

Ni award dari my fren sama skola n now sama2 kat UKM…MiszIrdawaty a.k.a pu3๐Ÿ™‚
Budak ini sgt rajin update blog..
satu hari boleh 3..4..5..entry dia publish…
tabik la sama lu pu3๐Ÿ™‚

Kat skola dulu xbrapa nk rapat…
Yola..i budak baru masuk skola…
Dia plak da lama menuntut imu d situ..
Tapi..
Sejak ada FS sama blog ni rasa cam close gitu (pu3..kamu rasa x..? ke..ai yg rasa sorang2 ha3)
Terima kasih alam maya krn telah merapatkan lagi ukhwah kami…
Ada masa kita jumpa ek Pu3..
B4 kamu grad…
๐Ÿ™‚

~2~

br1171vi-pk-0810_5_95_2_3_starand_bead_pink_bracelet-copy

Ni plak from my fren yg mmng kenai dari blog…CikMerahJambu a.k.a Tira ๐Ÿ™‚
Kenai dia ni dari blog kwn kat UKM…Cik PearlNed~ya..
CikMerahJambu ni da keje..
Arkitek lagi…
Terror la u babe…
Xpernah pon jumpa..
Hopefully one day..kita akan jumpa ya Cik MerahJambu…
Teringin mo jumpa in person…๐Ÿ™‚

G satu dia ni sgt rajin drop komen kat page sy…
Thx ya…

~To Pu3 n Cik MerahJambu….Thx alot 4 dat award…keep blogging ya…๐Ÿ™‚ Cyg kamu n blogger2 lain…

~Kpd pembaca setia blog ni n yg baru nak setia…truskan mmbaca blog sy yg xsberapa ni ya…sy ni xde la nk bg award..tp kalo da tiba masa dn ketikanya, sy akan memberi jugak award kpd anda2 yg rajin bertandang ke ‘rumah’ sy ni๐Ÿ™‚ Happy blogging u all….๐Ÿ™‚

9 Responses to “~Yeeeeaaay~”

  1. sama2 wahai paan…
    haha~

    menjawab kpd sOklan diatas??? mmg pOn. pas de fs ngn blog br rpt sma kamu. if x, mnada. [malu mau tegO paan dOlu2….]

    aku tersgt2 rajen wat blog. study malas~

  2. owh..ade award erk..tahniah la farhana…hik2
    kene belanja makan la nie..hu3

  3. wai…
    amik lagi ni…
    award ikhlas dari blog sayer ya…๐Ÿ˜€

  4. To MiszIrdawaty:

    malu??
    apa kes??ha3 klaka je…

    ya..sy admit anda sgtla rajin update blog..
    keep it up girl๐Ÿ™‚

    To Kak Iqa:

    blanja..?
    No hal..thun depan..
    hii~

    To Oyen:

    Yuhuuu…
    Thx Oyen..
    Muahxs… :-*

  5. cik farhana..time ksh amik..nanti ade rezeki kte jumpa ek..
    rindu kamoo komen blog sy..bz ek..xpe2..sy phm..

  6. yuhuuu…
    tahniah2..suka2..:)

  7. btul2..
    putri sangat lah rajin update blognyer
    hehe….3-4 posts
    huu~~
    =)

  8. weh…km xdak pon??
    huhuhuhu

  9. To MerahItuJambu:

    InsyaAllah..xpun kawen kamu nanti kalo sy dijemput๐Ÿ™‚
    Skang da kurng sket bz ngn exm..
    bz ngn assgnment lak..
    huu~

    To Pearlned~ya:

    Yeayyy..
    suka jgk๐Ÿ™‚

    To NabilahMangsshor:

    Kan…๐Ÿ™‚
    Yes..ada penyokong๐Ÿ™‚

    To Annisha:

    Kat blog Pu3 ada award untuk follower dia…
    Amik la… (mcm juruckp blog pu3 lak hee~)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: