~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for April 2009

~Edisi Award~

April 30, 2009

Salam… Bertemu lagi kwn2 🙂 Tinggalkan kesedihan..pupuk kegembiraan… MOga hidup anda semua terus ceria, bahagia dan lain2(Xde idea hii) Entry kali ni nak paparkan award2 yg sy dapat dr kwn2 blog, sbg tanda menghargai mereka yg sudi bg sy award2 yg cantik2 tu…. Trima kasih… 🙂 Terharu… Sob2… ..1st.. Award ni dari Cik Nami a.k.a […]

~Maafkan Saya~

April 29, 2009

Salam…. Erm…terfikir hmpir stgh jam nk post entry ni..berfikir tntg kewajarannya….fikir punya fikir, akhirnya merajinkan jari jemari ni untuk menari rancak di keybord laptop ni. Ermmmmm (keluhan berat)..1st skali sy nk mintak maaf bnyk2 kpd semua pembaca blog ni, termasuk silent reader…. Sy pohon kemaafan andai ada entry yg mendatangkn ketidakselesaan anda pabila membacanya. Gambar2 […]

~Nak Buat Pe Ya???? ~

April 25, 2009

Salam.. Hai semua.. Hari ni rasa seronok sgtttttt 🙂 Sbb….. Da lepas 4 paper yg fuh…semngat… Dan yg paling penting…. QADHA TIDO DALAM KEADAAN GELAP 🙂 Dah lama xtido dalam keadaan gelap.. Slalu mesti lampu terpasang sampai pagi (berlaku pembaziran d situ…jgn ikot ya) Bukan pe..rasa semacam je kalo nk tutp lampu.. Da 3 tahun […]

~Warkah Buat Hawa~

April 23, 2009

Salam… Selamat hari jumaat semua 🙂 Da lama xmengupdate cerita baru kat blog ni… Maklumla paper berderet2…. Kalah keretapi 🙂 Hari ni pon kol 330 ada paper lagi… Wish me luck ya…insyaAllah Sempena hari jumaat ni, Nk post entry yg baik2 + insaf sket la.. Mengambil keberkatan… Moga kita sama2 mendapat manfaat dari artikel ni… […]

~Mencuri Waktu Yg XBerapa Nak Ada~

April 21, 2009

Salam… Tik..Tok…Tik..Tokk.. Menghitung waktu nak p berperang kol 330 ptg ni… Ada lagi 3 jam… Menyempat je nk buat entry kat blog ni.. Nak buat cane…semngt blogging begitu menebal 🙂 Hari ni 1st paper untuk final xm sem ni… Wish me luck ya kwn2…. Moga sy dapat jwb dgn baik mengikut kehendak soalan 🙂 Minggu […]

~F.R.I.E.N.D~

April 20, 2009

What is FRIEND???? FRIEND is…. ~A~ Always be honest ~B~ Be there when they need you ~C~ Cheer them on ~D~ Don’t look for their faults ~E~ Every chance you get, call ~F~ Forgive them for what they do wrong ~G~ Get together often ~H~ Have faith in them ~I~ Include them ~J~ Just listen […]

~Menerima dan Memberi~

April 17, 2009

Salam… Mencari mood untuk study… Pegang kalkulator rasa bersalah pada nota audit… Baca nota audit rasa cuak plak kat subjek Etika… Adoiiii…. Dalam mencari mood mo study… Tetiba rasa nk update blg kesygn ni 🙂 …Memberi dan menerima… Org yang memberi pasti gembira bila tgk org yg menerima pemberiannya suka akan brg yg diberi… Org […]

~Entry Untuk Diri Sendiri~

April 16, 2009

Salam… Hai semua… Saya doakan anda semua sihat2..bahagia dan gembira 🙂 Slalu buat entry untuk org atau nk ceritakan apa2… Tapi.. Hari ni nak buat entry special untuk diri sendiri sbbb… Hari ni…. Hari….. Hari…. HARI JADI SAYA KE 22 TAHUN 🙂 Trima kasih pada yg wish baik msg, telefon,ym,frendster,facebook…segala la… Trima kasih juga yg […]

~Arigato Pu3~

April 15, 2009

Salam…. Haiiiiii 🙂 MUlakan hari dgn senyuman krn kita masih diberikan peluang untuk terus bernafas… Alhamdulillah… Entry kali ni mau tempek award lagi… 🙂 Taraaaaaaa……. Award ni dapat dari rkn blog merangkap rakan seuniversiti yang dulunya merupakan rakan sepersekolahan (pnjg salasilah tu hii) Namanya Putri Irdawaty… Saya biasa pggl dia pu3.. Sikit ucapan untuk si […]

~0~

April 10, 2009

Salam… Da taip entry pnjg2 sume.. tiba2 bila publish..KOSONG… Adoiii.. Penat…. Xde mood nak taip balik… 😦 JUmpa di lain entry… Salam…. *Doakan sy n kawan2 sy yg akan amik exam sistem UBS sok ya..sy pnya turn kol 12-2.30..moga2 dapat jwb dgn cemerlang.ameen..chayyooo 🙂 *