~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Slamat Hari Tua Sima :) ~

Salam…
Bulan April adalah bulan yg penuh dgn hari kelahiran teman2 rapat…
Hari ini, 2 April…
Hari ni gak salah seorng kwn baik ketika d skolah SMKA dulu menyambut ulang tahun kelahiran…

So kepada NAHDATUSIMA ABDUL HALIM,
Selamat Hari Lahir ke 22
Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki…
MOga berjaya dalam apa jua yang dilakukan…
Moga persahabatan kita akan kekal untuk selamanya…

sima1

Kenal Sima ni masa kat SMKA dulu..
Km sama2 baru masuk…
Bilik pon sebelah menyebelah..
Then form 5 satu dorm sbb km sama2 pengawas…
Pas2 kitorg jugak wakil skola dalam pesta pantun ngn sorang lagi kwn baik kitorng (Farhana Rashidi-my twin ha3)
Macam2 knangan manis yg kita sama2 kongsi kan Sima???🙂

Walaupun kita jauh (UM ngn UKM jauh ke???🙂 )
Tapi, harapnya hubungan persahabatan kita takkan terhenti…
Walaupun kami jarang msg, tapi ko slalu kami ingati🙂
Betul..tak tipu…
Sayang ko Sima🙂

-Sima (kiri) ngn kwn dia-

-Sima (kiri) ngn kwn dia-

*Kebatasan masa dek kerja yang bertimbun menyebabkan entry ni lambat di’publish’.Erm…. Better late than never🙂 *

5 Responses to “~Slamat Hari Tua Sima :) ~”

  1. hapy belated birthday sima!
    may god bless u..
    may ol ur dreams cum true..
    n wish u ol good things~

  2. hepy belated besday sima…
    heh~
    lme xnyebOk~

  3. To Miss n MiszIrdawaty:

    on behalf of sima: “thx 4 da wish”🙂

  4. waa…begitu terharu(sob..sob)
    thanks so mucg cayang for d wishes..thanks gak kat org yang wish kat komen2 neh…
    hmm…
    cayang ko paan…(^,^)

  5. To Cma:

    Cayang ko gak Cma🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: