~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Entry Untuk Diri Sendiri~

Salam…
Hai semua…
Saya doakan anda semua sihat2..bahagia dan gembira๐Ÿ™‚

Slalu buat entry untuk org atau nk ceritakan apa2…
Tapi..
Hari ni nak buat entry special untuk diri sendiri sbbb…
Hari ni….
Hari…..
Hari….
HARI JADI SAYA KE 22 TAHUN๐Ÿ™‚


Trima kasih pada yg wish baik msg, telefon,ym,frendster,facebook…segala la…
Trima kasih juga yg bagi adiah..advance kek…
Trima kasih gak pada yg buat enty special untuk sy di blog beliau…aduhhh terharuuuu…
Trimas2….
Saya akan kenang sampai bila2…

Gembira dan sedih bercampur baur…
Biasa la…
Umur da meningkat ha3..
Bukan pe..gembira sebab….
masih lagi dapat peluang untuk terus bernafas..Alhamdulillah…
Masih ada lagi kwan2 yang ingt birthday sy, wish..terharu….๐Ÿ˜ฆ
Bab2 sedih lak…
Herm…
Umur da meningkat..
Bermaksud kehidupan pon makin singkat..
Moga sy trus diberikan kekuatan serta sikap istiqamah dalam mencari kebaikan dan kebenaran..
InsyaAllah..

Moga dengan peningkatan umur ni….
sy smakin matang dan dapat manage hidup sy dgn baik…
Sy trus dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
Sy berjaya dalam ujian di dunia mahupun yg terbesar nanti,,d akhirat kelak…
Sy trus dikurniakan rakan2 yang baik..yg boleh bersama sy d kala susah dn senang…
Sy diberikan jodoh yang baik..yg dapat membimbing sy ke jalan yg baik dan diredhai…
Ameen…InsyaAllah…๐Ÿ™‚


8 Responses to “~Entry Untuk Diri Sendiri~”

  1. paan, nO kamu da hilang…
    aiyOk~

    miskOl ak ye…
    heh~

    heppy buzday!

  2. Adeh…
    cane leh ilang..huuuu~

    Tq2..
    cyg kamu๐Ÿ™‚

  3. salam fana…..
    hepy bufday…
    smg pnjg umo n murah rezeki…
    smile always….

    last but not least …
    gud luck 4 final xm…..
    do ur very best…

    laayaannnn je,,,,,

  4. nape sy x th..nape kini br sy th??
    ni yg nk nagis ni..huk2
    pape pon selamat pjg umur..
    moga dimurahkan rezeki..
    take care

  5. Salam.
    Ler, besday ke? Camne bole lupe nih. Hehe.
    Selamat menyambut ulangtahun yg ke-22!
    Semoga dilimpahi Rahmat n Kurnia dari-Nya. Amin:-)

    Nak Hadiah?
    Hadiah die ialah lawatan percuma ke blog aku. Hehe.

  6. salam..
    hepy bufday ana..moge dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki..
    study smart utk exam tau..moga berjaya..
    moge ketemu jodoh dgn insan yg baik2 belaka..ameeenn

  7. salam..
    happy birthday ana..
    smoga pjg umur..
    good luck exam..
    semoga cepat dapat jodoh..ke dah dapat jodoh?? hehehehe
    wsalam.

  8. To Fareha:

    Thx alot dear…
    Gud luck gak untuk xm..
    moga kita sma2 berjaya dgn cemerlang..ameen๐Ÿ™‚

    To MerahItuJambu:

    Alolololo…
    Sori la lupa nk gtau…
    Gpon xtnya…๐Ÿ™‚
    Thx 4 da wish n special n3…
    Touching…๐Ÿ™‚

    To Hus:

    Lupa ya….xpenting pon ha3๐Ÿ™‚
    Thx 4 da wish ya..
    Tak lupa juga thx untuk ‘hadiah’ 2….ha3
    (Mcm la slama ni p blog ko kena byr hiiii)

    To Pearlned~ya:

    Thx 4 da wish Nad…
    Moga kita sama2 berjaya kelak…
    Ameen jugak untuk doa 2๐Ÿ™‚

    To Mardhia:

    Thx 4 da wish Dya๐Ÿ™‚
    Ameeen….
    Buat masa skrg blom smpai g jodoh he3๐Ÿ™‚
    Ada blog jgk ke Dya???
    Btw thx gak cz sudi jenguk blog km ni๐Ÿ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: