~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Menerima dan Memberi~

Salam…
Mencari mood untuk study…
Pegang kalkulator rasa bersalah pada nota audit…
Baca nota audit rasa cuak plak kat subjek Etika…
Adoiiii….

Dalam mencari mood mo study…
Tetiba rasa nk update blg kesygn ni🙂

…Memberi dan menerima…
Org yang memberi pasti gembira bila tgk org yg menerima pemberiannya suka akan brg yg diberi…
Org yang menerima plak dah pasti gembira dgn pemberian org yang memberi🙂
So…
Hari ni sy nak buat dua2…
Menerima dan memberi…
MOtif???
Nak pembaca blog dan diri sy sendiri gembira…
Sesuai dgn maksud nama sy….
FARHANA = KEGEMBIRAAN KAMI🙂

BAB MENERIMA

Rasanya xterlewat kot nak tempek benda ni kat blog…
Benda alah ni my blog fren yg bagi…
Miss MerahItuJambu…
Sempena birthday…
Suka…Suka…Suka…
Terharu pon ada..
Thx alot ya…🙂
Ni ha hasil kerja beliau (beliau ni arkitek ya..hee)..

cupcake_pink_hearts-copy
Sweet kan???🙂
Tq ya..
Cayang kamu…🙂

Juga xlupa pd yg buat entry khas sempena birthday saya…
Entry ini...ini dan ini🙂
Thx alot frens….
Touchingggggg….

Thanx ribu2 lemon🙂

BAB MEMBERI

Skrg…
Tiba masa untuk meberi lak…
Asyik menerima je kan….

Sy ada sediakan 2 award
Plan asal nk post entry ni smlm, sempena besday i hiii…
Tapi bz lak…
So..post la ari ni…

~Award 1~

follower-award

Taraaaaa…
Hiiiii…
NI je yg mampu wat…🙂

Award ni untuk semua yg membaca blog sy yg xseberapa ni…
Sbg tanda terima kasih sbb sudi membaca luahan…cerita ceriti sy…
Xkira la anda ni active reader ke..silent reader ke…amik je🙂
Amik ya…
Xamik, sy kecik ati😦

~Award 2~

top-comment
Award ni khas untuk mereka2 yg memeriahkan ruangan komen di blog sy🙂
Mereka yg bertuah adalah:
~Ielah a.k.a KakiSaizLapan~
~MerahItuJambu~
~MiszIrdawaty~
~Pearlned~ya~
~Afiqah~
~Adah~
~Amal~
~Yatt~
~Oyen~

Amik la ya…
Jgn malu2…
Xamik…mo merajuk…
Huuuuuu~

Moga anda semua gembira dgn pemberian sy yg xseberapa tu…
Wateva it is..i luv u all…🙂

Ok la…
Sampai sini je dulu entry sy…
Ada kesempatan update lagi…
Penat sbb ptg td ada photoshoot🙂
Kalo rajin sy update gmbar ya hiiii🙂
Sampai ketemu lagi d lain entry..
Jaga diri hiasi peribadi

*Mood study hmpir2 nk dtg..hiii…tapi mengantuk pulak…mcm mana ni??Herm….*


14 Responses to “~Menerima dan Memberi~”

  1. heh..aku amek ea award2 ko bg ni..kang ko majuk plak..haha..thnx ea..<33

  2. =) happy birthday
    dah lewat ker? hihii
    good luck as well

  3. nt ak amek dan tempek…
    aha~

    [ak mls study~]

  4. WAH!!..TIME KSH..
    EMUUAH..
    SWEET FRIENDS..=)

  5. lame x dtg sini.
    manis lupe nak letak link blog akk.
    sori ye.
    manis bru je buh :((

    • tu la..
      lama xde komen manis kat blog akk..
      ada je link akk kat ur blog..
      cuma ygkat bhgn linkies 2 xde..
      its oke..
      da bubuh pon kan..
      tq🙂

  6. huwaaa!!! fana!!!

    aku rase berdosa sangat tak wish ko haritu.
    Aku tgu ko online smenanyer, pastu lambat sangat aku da terlupa.

    huwaa…dikesempatan ini, aku nak ucapkan

    HAPPY BELATED BESDAY sangat kat ngkau!!!
    semoga berbahagia di Dunia dan di Akhirat.

    neway! thanks byk2 kat award tu, ko pn jgn lpe mik award ko kt blog akuh yea….

    sayang ko.
    muah!

    • tu la..
      km tunggu ko pya wish tau..
      berjanggut tunggu.
      tapi..
      hampa😦

      xpe2
      skng ko da wish🙂
      tq🙂
      n thx gak untuk award ko tu…
      t km amik ya🙂

      cyg kamu juga..
      muahhhhxs🙂

  7. chakkk,,,,
    wahhh sronoknye dpt award lg,,, hehehe,,,
    tengkiu so much fana,,, cayang fana,,, muahhh,,,🙂

    nota tangan:sy x brape rajin nak wat award2 g2,,, hehehe,,, tungulah bile kerajinan dtg tanpa paksa rela ye,,, hehehe,,,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: