~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Edisi Award~

Salam…
Bertemu lagi kwn2๐Ÿ™‚
Tinggalkan kesedihan..pupuk kegembiraan…
MOga hidup anda semua terus ceria, bahagia dan lain2(Xde idea hii)

Entry kali ni nak paparkan award2 yg sy dapat dr kwn2 blog, sbg tanda menghargai mereka yg sudi bg sy award2 yg cantik2 tu….
Trima kasih…๐Ÿ™‚
Terharu…

Sob2…

..1st..

blogger_friendship_award_2009-nami1

Award ni dari Cik Nami a.k.a Miss Happy
Mmng happy je cik adik ni….
Kenal ngn dia ni time join PPSM kat kolej kediaman…
Suka dgr dia gelak…
Hik2๐Ÿ™‚

Mau bagi award ni pada semua kwn2 kwn2 sy..amik ya…ikhlas๐Ÿ™‚

..2nd..

Dari kwn ku yg sorang ni dapat 2 award…
Trimas babe๐Ÿ™‚
Dari Oyen yg gile2 (melampaukah statementku..oh tidak kan??? hiii)
Siap kena jwb soalan bagai br dapat award…
Layan je la kan..hiii
Trimas g skali…
Da bnyk dapat award dr Oyen ni๐Ÿ™‚

Award pertama dari Oyen….

Syarat2 menerima award ni:

1.Pastikan jantina anda adalah perempuan

Semestinya๐Ÿ™‚

2.Copy badge sebagai award anda

thenameisia-300x270

3.Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan

  • Sebab jadi perempuan bnyk kelebihannya (mcm xjwb soalan je)
  • Boleh nangis tanpa segan silu
  • Boleh pegang tgn kwn pompuan masa nk seberang jalan…kalo lelaki buat mcm 2, xmacho la kan???๐Ÿ˜›
  • Rasulullah sendiri bersabda bahawa insan yg patut dihormati adalah ibu…ibu..ibu, dan kemudian baru ayah.
  • seorg perempuan yg telah menjadi isteri, apabila tidur malamnya xcukup krn menjaga anak yg sakit, akan dapat pahala ibarat telah membebaskan 20 org hamba sahaya.
  • Apabila perempuan berkahwin, dan dia menjaga solat, puasa dan taat kpd suami, maka Allah akan mengizinkannya msuk syurga ikut pintu mana yg disukai.
  • Daripada seorg insan yg bergelar wanita lah, kita dilahirkan ke dunia..terima kasih mak๐Ÿ™‚

*terlalu bnyk kelebihan jadi seorang perempuan, xcukup 7 sebb je…nak tau..boleh search kat internet atau baca buku2 berkaitan wanita๐Ÿ™‚

4.Pass kan award ini kepada girl-friends anda
Maubagi kat:

Yatt
Adah
Atiqah

Nurul ‘Izzah
Sha Fizah
Ielah
Bie
Nami
Nana

Award kedua dari Oyen…

Ni haaa…๐Ÿ™‚

award-oyen

Pastu kena komen lak pasal pengirim….
Pe ya nk komen???
Oyen ni…..
Gila2 (s i said b4)
Kalo dok ngn dia, xsah xgelak guling2 (over la plak)
She make me happy (Sila terharu ya Oyen)…
๐Ÿ™‚

Pastu..dah komen..kena bgi kat FOLLOWER yg disukai…
Mau bg kat:

MerahItuJambu
MiszIrdawaty
Manis
Amal
Iqa
Pearlned~ya

..3rd..

award-bie

Award ni dapt dari Nabilah a.k.a Bie๐Ÿ™‚
Dulu satu blok ngn dia..
Student kejuruteraan…
Thx ya Bie bg award ni kat akk๐Ÿ™‚

Seterusnya mau bagi award ni kat…..
Kat SEMUA la…
Amik ya….๐Ÿ™‚

Ok…
Tamat suda entry award ni…
Da mcm bintang popular plak ada award2 ni,,,
Skali lagi..trima kasih kpd pemberi2 sekalian..
Lain kali boleh bagi lagi…
Kecik skrin laptop….kawasan UKM sy tadahkan๐Ÿ™‚

Jumpa lagi d lain entry..
Jaga diri hiasi peribadi โ™ฅ
Salam

*Mcm xmo tdo mlm ni…nk study…hiiii….paper yg tiggal ni semua membaca…adoiii..yeahhhh..chayooo*


No Responses to “~Edisi Award~”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: