~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for May 2009

~Entry Sedihhh~

May 8, 2009

Salam… Seperti yg dijanjikan..mau update blog kesygn ni 🙂 Maklumla sok da nk melangkah pulang… mungkin masa bersama2 blog untuk meluahkan rasa akan terbatas… Bulan 6 pulak, da start praktikal… Kat umah sewa tu xde line internet… Tpi dlm perbincngn nk psg wireless… Baru best 🙂 Tapi tu semua kalau semua housemate stuju… Kena amik […]

~Finally…im freeeeeee~

May 7, 2009

Salam…. Akhirnya……….. Bebas sudah…. Alhamdulillah 🙂 Tepat jam 5.30 ptg td, sy menghabiskan kertas terakhir sem ni… Apa yg mampu dilakukan kini adalah berserah..bertawakal… Usaha dah buat… Kertas soalan dah berjawab… Tunggu je la keputusan yg mungkin akan kluar bulan 6 nanti… InsyaAllah…. Erm… Masih berbaki 2 hari lagi kehidupan d UKM untk sem ni… […]

~Hari Tua..Hiii..~

May 5, 2009

Salam.. Entry kali ni nk wish birthday 2 one of my bestie… SURAIYA MOHD SHUKRI A.K.A SUE 🙂 Happy Birthday Sue… Sweet 22… Welcome 2 our club (merujuk kpd Noli dn km) 🙂 Moga pnjng umur dn dimurahkn rezeki.. Moga berjaya dlm apa jua yg dilakukan.. Moga kehidupan selepas grad nanti akn berjaya dgn cemerlang, […]

~Huwarghh~

May 4, 2009

Salam.. Tajuk entry mcm xsopan je kan.. 🙂 Tajuk je xsopan, penulisnya InsyaAllah sopan hiiii 😀 Erm… 5 paper da lepas… Xmo komen prestasi cane… hanya mampu buat yg terbaik dn bertawakal.. Setiap kali abah call, then tnya: “Cane paper td ok???” “ok kot…” Sy mmbls “Kot….xboleh jadi ni along, xboleh ade kot2” “Ermmmmm”………Sy terkedu…. […]

~Nak Duit???~

May 1, 2009

THIS IS STICKY MODE ENTRY…SCROLL DOWN TO READ NEW ENTRY…THX 🙂 Salam…. Nak dapat duit? Senang je…. Click sini…. Tak tipu.. Sy dah buat 🙂 Anda bila lagi? Bukan saje duit, tapi anda boleh dapat bnyk lagi kelebihan bila click kat link yg sy bagi… Try ya 🙂 Anda xkan menyesal… Jumpa lagi d lain […]