~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Entry Sedihhh~

Salam…
Seperti yg dijanjikan..mau update blog kesygn ni🙂
Maklumla sok da nk melangkah pulang…
mungkin masa bersama2 blog untuk meluahkan rasa akan terbatas…
Bulan 6 pulak, da start praktikal…
Kat umah sewa tu xde line internet…
Tpi dlm perbincngn nk psg wireless…
Baru best🙂
Tapi tu semua kalau semua housemate stuju…
Kena amik kira pandngn org jugak…
Xboleh pntingkan diri🙂

Currently mood: SEDIH

One of my geng..Nazra da balik umah kol 12 td😦
Sok pulak, beramai2 nk balik…
Uwaaaa….
Akankah berlaku adegan air mata????
Sekarng pon da rasa sedih2 sume…

Kalau geng2 akaun, boleh jumpa lagi lepas6 buln praktikal…
NI geng2 ekonomi, bsnz…
Bila plak nk jumpa…
Time konvo, kalau buat weekend, InsyaAllah sy akn dtg jugak…
Tgk hari bahagia teman2…

Betullah kata org…
Setiap pertemuan, pasti ada perpisahan…
Pejam celik, masa cepat je berlalu…
Suka atau x, kita xkan selama2 nya bersama2 dgn org yg kita syg…
Moga hati sy akan kuat untk teruskan perjalann ni tanpa kwn2 yg akan grad xlama lg…
😦

Untk Yatt, Noli, Sue, Nad…
Trima kasih atas kemanisan persahabatn kita selama 3 tahun ni…
Km akan sentiasa ingat sampai bila2…
InsyaAllah…
Dlm masa 3 tahun ni, bermacam cerita suka duka yg kita sma2 lakarkan…
Moga persahabatan kita akan terus kekal sampai bila2….
Amin…

-1st yer-

-1st yer-

-2nd year-

-2nd year-

-3rd year-

-3rd year-

Semoga kehidupan kalian sesudah menamatkan pengajian…
Akan dipagari dengan kegembiraan, kejayaan dan juga kebahagiaan…
Kirimkan kad kahwin bila dah sampai seru ya…
Jgn lupa🙂

-F.R.I.E.N.D-

-F.R.I.E.N.D-

Kepada kwn2 yg lain…
Thx kerana menjadi peneman, kwn berbual, hu ha hu ha sepanjang 3 tahun…
Rakan2 PPSM, PERMADARI, PMFEP, thx alot guys…
Anda semua rakan2 yg best🙂
Good luck in ur future undertaking…Ameen…

-PPSM-

-PPSM-

-PERMADARI-

-PERMADARI-

-PMFEP-

-PMFEP-

Kepada kwn2 yg xhabis lagi…
Sabar ya…
Lagi setahun je baki pengajian kita…
Selamat menjalani latihan amali selama 6 bulan d firma audit yg anda pilih…
Semoga kita sama2 dapat kutip sebanyak mana ilmu dan pengalamn sepanjang latihan tersebut…
Jumpa lagi bulan Disember nanti🙂
InsyaAllah🙂

Oke…
Nak kemas brg…

Jumpa lagi d lain entry…
Jaga diri hiasi peribadi

Salam…

*Bersedia mental dan fizikal untuk hari esok….huuu😦 *

5 Responses to “~Entry Sedihhh~”

  1. jgn laa sedih..ade rezeki pasti jumpa lgi..
    nk blk kg ek???
    practical dimana??

  2. salam fana..
    huhu..
    maaf sgt2 ari tu org x smpat nk jmp korang..
    abg org dtg cpt sgt..
    ngat kn blk mlm,skali die da smpai ptg tu…
    huhuhu..
    sowi..
    time kasih banyak2 sbb ko angkat kan barang ari tu..ngn mun skali…nnt kalo org g n9, org singgah umah ko ek..
    jgn tkejut lak nnt tau?
    huhu..
    tp ngn apis la..
    hikhik😉
    kalo konvo ktorg weekend, wajib dtg tau..
    ktorg xmngharap ko bwk pape..bwk bdn pn da ckup bmakne da..keje lelok tau…
    u i lurve…take care ya…
    assalamualaikum…

  3. cik farhana..
    rindunyee kt cik farhana..
    mane kamoo??

  4. sayu plak membaca..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: