~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for July 2009

~Wanita~

July 23, 2009

Salam.. Hai semua 🙂 Kali ni nk kongsin lirik lagu yg betul2 menyentuh kalbu.. Bukan lagu cinta..apatah lagi lagu patriotik 🙂 lirik lagu ni patut dihayati oleh semua pembaca.. Lirik ni adalah daripada lagu WANITA drpd Kmpln D’Hearty Mari sama2 kita hayati 🙂 Kau digelar sbg penyeri dunia Hadirmu pelengkap hubungan manusia Bukan saja dilindungi […]

~Happy Day To U Fren :) ~

July 20, 2009

Salam… Hai semua… Kali n ink post entry khas untuk salah sorang dr kwn baik sy…. Nama dia Noor Adillah bt MOhd Akram 🙂 Smlm (20 Julai) genap la umur dia 22 tahun HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYY……:) Ucapan untk Dilah ni…. Selamat Hari Lahir Moga Panjang unmur dn Dimurahkan rezeki Moga berjaya dlm apa jua yg dilakukan Moga […]

~Mari Makan Manggis :) ~

July 16, 2009

Salam… Hai semua… Entry kali ni nak cerita pasal aktiviti hari ahad 2 minggu lepas 🙂 Saya n yana (housemate merangkap roommate) dgn penuh semangtnya pergi ke Bahau untuk memenuhi undangan Mun. Mun ajak kitorng p makan2 buah kat rumah dia… Actually ni kunjungan kedua sy ke rumah dalam masa xsampai 2 bulan kat N.9 […]

~Hai semua~

July 15, 2009

Salam… Hai… apa khabar semua? Dah lama xkirim khabar berita pada semua pembaca setia blog ni (bajet blog femes hii) Almaklumlah… praktikal kan bnyk keje.. So..susah sket nk on9.. Tapi..mmng best la praktikal ni.. Tekanan tu normal la kan 🙂 Paling xboleh lupa time terpaksa balik kol 10.30 malam.. Sbb nk kena siapkan kerja tax […]