~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for August 2009

~5 KG :) ~

August 21, 2009

Salam…. Hai semua 🙂 Erm…sok da nak berpuasa 🙂 Mcm mana preparation??? Da beli kurma??? 🙂 Herm…ktorg kat opis ni da buat pakatan…. Nak tau pe???Hiiiiii Pe lagi….pakatan untuk menurunkan berat badan la ha3… Ni semua bermula dgn cabaran oleh bekas trainee, kak hanis:) Dia ckp nak tgk gadis2 ayu kat Azmi Ismail turun skrg2nya […]

~Konvo Mereka~

August 19, 2009

Salam.. hai…pe khbar semua?? harap semua sihat2 belaka ya..ameen 🙂 Kali ni nk bercerita sal majlis konvo kwn2 rapat sy… Majlis ni berlangsung ahad lepas…. Jam 1.30 petang…. Tersgt la excited sy, mu n yana nk jejak ukm melihat hari besejarah mereka (mcm kahwin lak hiii) Pengangkutan disponsor oleh housemate sy, Mimi…. Thx Mimi 🙂 […]

~Rezeki jgn Ditolak~

August 13, 2009

Salam… Hai….jumpa lagi 🙂   Kali ni nak cite sal rezeki yang xdisangka jumaat lepas… Rakan satu opis, En Abu Dzar dgn baik hatinya belanja kitorng semua mkn pizza… Yahooo… Entah pe kan mimpi pakcik tu..tiba2 nak blanja… Tergamam kejap kitorng bila tau berita yng menggembirakan ni…. He2…   Pesanan dibuat menggunakan telefon (ringkas dn […]

~Beringat2 Slalu~

August 11, 2009

Salam… Hai pe habaq semua??? He2..tiba2 je nk loghat utara..padahal skng bermatautin kat n.9 🙂 Harap semua sihat2 ya wpun skng wabak H1N1 sdg bermaharajalela…. Moga akan ada cara penyelesaian dan penawar untk wabak ni.. Tak sanggup rasanya mmbaca lagi berita kematian akibat wabak tersebut.   Daripada pembacaan yg dilakukan, dapat diperhatikan bhwa yang ramai […]

~Madah Cinta~

August 7, 2009

Salam… Hai..apa khabar semua?? Harapnya semua sihat2 ya… 🙂 Oke.. kali ni nak share 1 madah yang sgt best… Madah ni sy dapat masa tgk cite SYURGA CINTA mnggu lepas.. Erm..pada yg dah tgk..mesti dah tau kan pe yg atuk Cikgu Syuhada 2 cakap pada Ilham.. Pada yg blom tgk..boleh la truskan membaca 🙂 Yg […]

~My Trainee Partners~

August 5, 2009

Salam.. Hai semua.. Apa khabar???Harap semua sihat2 ya..ameen 🙂 Oke doke.. skang ni nak cite sal rakan2 practical sy d Azmi Ismail & Co. Mereka ni sama melapor diri ngn sy…. 1)  Amira Syazwani Dia ni student UITM Lendu, Melaka.. Umur 20 tahun… Kegilaan dia ni tang lagu Hindustan… Mmng xtahan…bersumbat je tlinga dgr lagu […]

~Kegumbiraan~

August 3, 2009

Salam Hai..apa khabar semua? Rindu kat sy x??? 🙂 Sy rindu juga pada pembaca2 setia blog ni especially my close fren kat dunia blog ni..xlain xbukan Cik MerahJambu (Terharu x cik Pinky???hiii) Sori la lama da xshare cerita ngn korang semua.. Macam2 halangn ada… Tapi demi semngt b’blog yg bgitu tebal, sy gagahkan jua menaip […]