~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~Kegumbiraan~

Salam

Hai..apa khabar semua?

Rindu kat sy x???🙂
Sy rindu juga pada pembaca2 setia blog ni especially my close fren kat dunia blog ni..xlain xbukan Cik MerahJambu (Terharu x cik Pinky???hiii)
Sori la lama da xshare cerita ngn korang semua..
Macam2 halangn ada…
Tapi demi semngt b’blog yg bgitu tebal, sy gagahkan jua menaip sepatah dua kata untuk tatapan anda semua (da nak start merepek ni..adoiii)

 

Lately ni hidup penuh suka, riang ria ala2 kanak2 ribena yg matang (merepek sudah)..
Nak tau kenapa???
Sbb sy dapat memiliki brg2 yg menjadi idaman kalbu slama ni…

 

Tanggal 9Julai bulan lepas dgn rasminya sy dah memiliki hp baru🙂
Bentuk…rupa..harga???
Biarlah rahsia…kwang2…poyo je kan..kui2…
Ala.xkan semua nk cite kot kan…
Da xde privacy la mcm 2…
Sony pnya produk🙂
Snang cite puas hati la dgn penantian hmpir 2 tahun🙂

 

Satu lg brg yg menjadi idaman kalbu adalah novel…
yeah..my favorite thing forever and ever🙂

DSC00849

Novel ni pon dah lama pendam hajat nk baca…
Tajuk novel ni TWILIGHT🙂
Mesti korang ckp novel ni sket pnya lama kan da kua…
Siap da ada 3 lagi novel sequel lps novel ni…
Sy minat novel ni lps tgk cite Twilight ni beratus kali (disebbkan heronya yg ensem hiii)
Slasa minggu lps sy beli kat MPH…
Happy gle…🙂

 

Herm…
Akhirnya dpt jugak apa yg dihajatkan…
Alhamdulillah🙂

 

Oke la…
Sampai sini dulu…
Jaga diri ya semua…
Salam sayang dari sy🙂
Jaga diri hiasi peribadi
Bubye..Salam

One Response to “~Kegumbiraan~”

  1. seronoknye..:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: