~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~My Trainee Partners~

Salam..
Hai semua..
Apa khabar???Harap semua sihat2 ya..ameen🙂

Oke doke..
skang ni nak cite sal rakan2 practical sy d Azmi Ismail & Co.
Mereka ni sama melapor diri ngn sy….

trainee

1)  Amira Syazwani
Dia ni student UITM Lendu, Melaka..
Umur 20 tahun…
Kegilaan dia ni tang lagu Hindustan…
Mmng xtahan…bersumbat je tlinga dgr lagu Hindustan…
Siap hafal lgi 2 lagu2 hindustan…kui2..
Bukan 2 je…ringtone msg n calling pon lagu Hindustan…
Dasyat kan…hiii…
2 namanya fandustan (fanatic dgn Hindustan) hiiii😛

2) Irdayanie
Dia ni plak student UITM Shah Alam…
Badan je kecik..tapi suaranya sgt la kuat…
Agak2 1 km pon blh dgr…
Kui2..Jgn marah ya yanie😛
Umur dia sama dgn sy…
Suka buli sy tau…
Asal dtg je kat sy mula la tgn dia dok cubit la…picit la…
Xpe2 bagi chance dulu😛
Haaa.kitorg panggil dia Kechik..sbb bdn dia kecik hiii🙂

3) Farahnisha
Dia ni sama ngn Mira…dari UITM Lendu, Melaka
Umur je 20 tahun tapi agak matang..
Best kwn ngn dia ni..
sbb sekepala…gila2 yg terkawal ha3..kan Nisha kan???
Most of my time kat opis 2 dok ngn dia la..
Dia ni blh dikatakn library bergerak novel ngn vcd cite…🙂
bnyk gile novel ngn vcd yg dia ada….

Haaa..
2 la serba sikit cite sal teman2 trainee kat opis..
Actually ada 7 org trainee…
Tapi yg lg 3 org tu masuk awal…
2 org da blik U smula..
Tggal lagi sorang..
So total up semua ada 5 org trainee..
Lain kali sy cite pasal yg lain2 plak ya…

Jumpa lagi d lain entry..
Jaga diri hiasi peribadi…
Salam sayang buat semua…
Salam.

One Response to “~My Trainee Partners~”

  1. fana poyo jew….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: