~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

~5 KG :) ~

Salam….
Hai semua🙂

Erm…sok da nak berpuasa🙂
Mcm mana preparation???
Da beli kurma???🙂

Herm…ktorg kat opis ni da buat pakatan….
Nak tau pe???Hiiiiii
Pe lagi….pakatan untuk menurunkan berat badan la ha3…
Ni semua bermula dgn cabaran oleh bekas trainee, kak hanis:)
Dia ckp nak tgk gadis2 ayu kat Azmi Ismail turun skrg2nya 5kg…
SEKURANG2NYA ya…..
kami pon dgn smngt wajanya menerima cbrn tersebut….

Yup…
sy pon berazam nk turunkan berat bdn…
Wpun ideal, tapi still nak turunkan g….
Bukan pe untk kesihatan d masa akan dtg🙂
G pon masa balik hari tu, ibu sy ckp sy da berisi….😛
Abah sy lak, no komen hiiii…
Tapi bila tnya sy da mkn mlm ke blom, then sy reply xmkn…dia jwb “Bgus la 2..boleh kurus.”
Apa maknanya 2 ya…sy confuse d sini🙂
Nak wat cane, anak dia ni bahagia buat praktikal kat Azmi Ismail….
Tu yg mkn je kejenya🙂

Harap2bleh la turun berat nanti…hiii
Tapi…puasa ni bkan semata2 untuk kurus saje ya kwn2..adik2..kakak2 semua🙂
Moga kita sama2 dapat keberkatan daripada Allah…Ameen🙂

Selamat berpuasa kpd semua…
Jgn plak ada yg ponteng keje sbb konon2 penat berpuasa hiii…
Alasan tu da lapuk kui2…

Oke..
Jumpa lagi d lain entry…
Jaga diri hiasi peribadi….
Salam….

*Bulan puasa adalah medan untuk lbh mendekatkan diri dgn Allah d samping merasakan keperitan hidup insan2 yg xmampu menjamah mknan dan minuman disebbkan kemiskinan atau peperangan….sama2 lah kita menginsafi kesusahan hidup yang mereka jalani*

3 Responses to “~5 KG :) ~”

  1. lor..yang sy ni sibuk nk naik kan berat badan..
    yang kamoo nk trun..xleh tgur..nnt pasti kamoo nk trun..hik2..
    xpela..sy rasa dh ok laa kamoo..cantik

  2. wah nak turun 5 kG..aku pn nak turun jugak..hahahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: