~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for September 2009

~GULA-GULA LADA~

September 10, 2009

Salam semua 🙂 Pernah makan x gula2 yg pedas???? Gula2 yg biasa kita mkn, slalunya manis kan…. Nama pun gula2…mesti la manis mcm gula… Tapi entry kali ni sy nk cerita pasal gula2 yg pedas… Nama gula2 ni… GULA2 LADA 🙂 Dah lama cite ni… Tapi br skrng ada masa nk update 🙂 Gula2 ni […]

~kEMERIAHAN BAZAAR~

September 9, 2009

Salam semua 🙂 Kali ni nk bercerita sal kemeriahan bazaar ramadhan…. Sy berpeluang pergi bazaar ramadhan kat Ampangan,N.9 Slalunya pergi kat Seremban 2 je… Dekat sket ngn umah… kalo nak p Ampangan 2 agak jauh la… Kira2 setgh jam perjalanan kalo x jam 😛 Cerita ni berlaku hari sabtu… Sy n Mimi je ada kat […]

~REZEKI HARI JUMAAT~

September 8, 2009

Salam semua 🙂 Moga sihat2 sejahtera…. Ini cerita hari jumaat…. Hari 2 sy n housemate mcm ada pesta mknn… mana xnya, kwn trainee sy dgn baik hatinya bagi kek batik plus mak dia plak bagi rending ayam 🙂 Thx Nisha n maknya…. Mak dia kenal sy sbb pernah terserempak wktu shopping 🙂 So, mgkn sbb […]

~UPDATE :) ~

September 7, 2009

Salam… Hai semua 🙂 Lama rasanya xupdate… Xde idea nak update pe…. Since hr ni rasa mcm rajin nak menaip, trus la mengupdate blog yg da kekurgn kasih syg ni..hi2 UPDATE….. Ada 2 maksd 2… 1st..of course la memasukkan entry baru kat blog ni… 2nd..em ingt x sal cabaran menurunkan berat badan d kalangn staff […]