~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for October 2009

~Niat Hati Nak jadi Vegetarian~

October 29, 2009

Salam semua Moga sihat semuanya Baru2 ni mmng sy teringin sgt nk jadi vegetarian 🙂 Tapi bukan vegetarian tegar la… Means still take meat, but maybe once in a week. Tapi kan….xstart2 lagi program 2…hiiiii Nak jadikan cite….satu hari 2 di hujung mnggu… Sy kluar dgn Yana… Then singgah jap KFC…. Dek konon nk jadi […]

~Blog Ku Sudah Setahun Umurnya~

October 21, 2009

Salam… Hai semua:) Lama betul xbersua d alam maya ni ya… Rindu kamu semua.. Rindu sy x??? Erm..kalo x pon xpe…bia la sy je yg merindu…(uwekkk….apahal lak ni nak emo ha3) Dek kemalasan yang melanda, sy da lama xupdate blog kesyangn… Sedar xsedar, dah setahun sy manulis d alam maya ni… Ya kwn2 semua…. blog […]

~Live Like We’re Dying~

October 7, 2009

Salam… Hi friends out there 🙂 Currently I’m so in love with new single from Kriss Allen… For those who have no idea who is Kriss Allen, he is the champion of the latest American Idol. Now he got a new single entitled LIVE LIKE WE’RE DYING That song has a deep meaning for those […]

~Kids Nowadays~

October 6, 2009

Salam…. Hi you all 🙂 Do you ever see kids who have a deep interest in photography? Yeah…I do… The kids I refer to is my nephew and my niece… Apparently, they are falling for photography world 🙂 Let picture do the talking 🙂 Yeah… That is 🙂 I think the sister is just 6 […]

~My Belated Wish~

October 5, 2009

Salam.. Hai semua 🙂 Seems like it’s been long I didn’t update this blog its not because of I have no idea to post, but the main and big point is..LAZINESS Yeah…its true…:) when the laziness come, I got no mood to do nothing Oh noooo…Don’t follow this ya… I think it’s not too late […]