~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Award~’ Category

~Edisi Award~

April 30, 2009

Salam… Bertemu lagi kwn2 🙂 Tinggalkan kesedihan..pupuk kegembiraan… MOga hidup anda semua terus ceria, bahagia dan lain2(Xde idea hii) Entry kali ni nak paparkan award2 yg sy dapat dr kwn2 blog, sbg tanda menghargai mereka yg sudi bg sy award2 yg cantik2 tu…. Trima kasih… 🙂 Terharu… Sob2… ..1st.. Award ni dari Cik Nami a.k.a […]

~Menerima dan Memberi~

April 17, 2009

Salam… Mencari mood untuk study… Pegang kalkulator rasa bersalah pada nota audit… Baca nota audit rasa cuak plak kat subjek Etika… Adoiiii…. Dalam mencari mood mo study… Tetiba rasa nk update blg kesygn ni 🙂 …Memberi dan menerima… Org yang memberi pasti gembira bila tgk org yg menerima pemberiannya suka akan brg yg diberi… Org […]

~Arigato Pu3~

April 15, 2009

Salam…. Haiiiiii 🙂 MUlakan hari dgn senyuman krn kita masih diberikan peluang untuk terus bernafas… Alhamdulillah… Entry kali ni mau tempek award lagi… 🙂 Taraaaaaaa……. Award ni dapat dari rkn blog merangkap rakan seuniversiti yang dulunya merupakan rakan sepersekolahan (pnjg salasilah tu hii) Namanya Putri Irdawaty… Saya biasa pggl dia pu3.. Sikit ucapan untuk si […]

~Cute???~

March 31, 2009

Salam.. Hai semua… Lama xupdate… Keje banyak wooo.. Tapi satu pon xsiap lg:( Erm.. Nk publish award ni… Da lama dapat… Baru skrg berkesempatan nk publish… Arigato…Syukran..trimas…xie xie… Cik MerahItuJambu 🙂 Krn menmnjangkan anugerah ini pada sy… Terharu… 🙂 Ni ha award nye… 🙂 Cute???? Bolehla kan..ha3~ ~10 fakta/hobi sendiri~ Nama penuh Farhana binti Abu […]

~Award lagi..Yuhuu~

March 14, 2009

Salam.. yeayyy.. dapat award lagi.. kali ni dari Oyen… Muahhh2… Paling sy suka tang ucapan ala2 grammy dia 2.. meletop hbis.. mmng imaginasi Oyen ni tahap tinggi la.. cayalah Oyen 🙂 click sini untuk baca ucapan meletop dia 2… ala2 artis fofuler gitu kamu ya…~wink~ rules…. 1. copy paste the award at your blog once […]

~Yeeeeaaay~

March 11, 2009

Salam… Syukran…Gracie…Trimas2 Dapat 2 award from my blog fren… MUah2..hii~ ~1~ Ni award dari my fren sama skola n now sama2 kat UKM…MiszIrdawaty a.k.a pu3 🙂 Budak ini sgt rajin update blog.. satu hari boleh 3..4..5..entry dia publish… tabik la sama lu pu3 🙂 Kat skola dulu xbrapa nk rapat… Yola..i budak baru masuk skola… […]