~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Blogger~’ Category

~Salam Aidiladha~

November 26, 2009

SALAM AIDILADHA BUAT SEMUA… MOGA SAMA2 DAPAT KEBERKATAN… FIKIRKAN SEJENAK ERTI SEBENAR DI SEBALIK KORBAN. APAKAH KITA TELAH MELAKUKAN PENGORBANAN UNTUK KE ARAH KEBAIKAN??? RENUNG2KAN DAN SELAMAT BERAMAL 🙂 *hari ni masih di pejabat menyiapkan kerja2 dan tahun ni beraya di perantauan..sob2…ucapan raya pada keluarga hanya terlafaz di corong hndfon je…sedihhh*

~Blog Ku Sudah Setahun Umurnya~

October 21, 2009

Salam… Hai semua:) Lama betul xbersua d alam maya ni ya… Rindu kamu semua.. Rindu sy x??? Erm..kalo x pon xpe…bia la sy je yg merindu…(uwekkk….apahal lak ni nak emo ha3) Dek kemalasan yang melanda, sy da lama xupdate blog kesyangn… Sedar xsedar, dah setahun sy manulis d alam maya ni… Ya kwn2 semua…. blog […]

~Hai semua~

July 15, 2009

Salam… Hai… apa khabar semua? Dah lama xkirim khabar berita pada semua pembaca setia blog ni (bajet blog femes hii) Almaklumlah… praktikal kan bnyk keje.. So..susah sket nk on9.. Tapi..mmng best la praktikal ni.. Tekanan tu normal la kan 🙂 Paling xboleh lupa time terpaksa balik kol 10.30 malam.. Sbb nk kena siapkan kerja tax […]

~Edisi Award~

April 30, 2009

Salam… Bertemu lagi kwn2 🙂 Tinggalkan kesedihan..pupuk kegembiraan… MOga hidup anda semua terus ceria, bahagia dan lain2(Xde idea hii) Entry kali ni nak paparkan award2 yg sy dapat dr kwn2 blog, sbg tanda menghargai mereka yg sudi bg sy award2 yg cantik2 tu…. Trima kasih… 🙂 Terharu… Sob2… ..1st.. Award ni dari Cik Nami a.k.a […]

~Maafkan Saya~

April 29, 2009

Salam…. Erm…terfikir hmpir stgh jam nk post entry ni..berfikir tntg kewajarannya….fikir punya fikir, akhirnya merajinkan jari jemari ni untuk menari rancak di keybord laptop ni. Ermmmmm (keluhan berat)..1st skali sy nk mintak maaf bnyk2 kpd semua pembaca blog ni, termasuk silent reader…. Sy pohon kemaafan andai ada entry yg mendatangkn ketidakselesaan anda pabila membacanya. Gambar2 […]

~Menerima dan Memberi~

April 17, 2009

Salam… Mencari mood untuk study… Pegang kalkulator rasa bersalah pada nota audit… Baca nota audit rasa cuak plak kat subjek Etika… Adoiiii…. Dalam mencari mood mo study… Tetiba rasa nk update blg kesygn ni 🙂 …Memberi dan menerima… Org yang memberi pasti gembira bila tgk org yg menerima pemberiannya suka akan brg yg diberi… Org […]

~Salam Rindu~

March 18, 2009

Salam… Apa khabar pada semua… Harap2 sihat… Rindunyeeeeee… Pada blog ni… Mesti anda juga rindu pada sy kan..kan..kan??? (perasan) Alkisahnya… Da 6 hari kolej kediaman sy xdapat internet connection… Adoiii… Seksanya… Da la banyk assignment yg memerlukan bahan2 dari internet.. Tgk cite lg (especially spaQ hii) Blogging lg… Adoiii..bosan hidup kat bilik.. Nasib baru dapat […]

~Award lagi..Yuhuu~

March 14, 2009

Salam.. yeayyy.. dapat award lagi.. kali ni dari Oyen… Muahhh2… Paling sy suka tang ucapan ala2 grammy dia 2.. meletop hbis.. mmng imaginasi Oyen ni tahap tinggi la.. cayalah Oyen 🙂 click sini untuk baca ucapan meletop dia 2… ala2 artis fofuler gitu kamu ya…~wink~ rules…. 1. copy paste the award at your blog once […]

~Yeeeeaaay~

March 11, 2009

Salam… Syukran…Gracie…Trimas2 Dapat 2 award from my blog fren… MUah2..hii~ ~1~ Ni award dari my fren sama skola n now sama2 kat UKM…MiszIrdawaty a.k.a pu3 🙂 Budak ini sgt rajin update blog.. satu hari boleh 3..4..5..entry dia publish… tabik la sama lu pu3 🙂 Kat skola dulu xbrapa nk rapat… Yola..i budak baru masuk skola… […]

~Exam..Exam..dan Exam lagi..~

March 5, 2009

Salam… kepada semua pembaca blog ni..sy akn berehat dri mengepost blog sampai hari……SABTU… Adoiii..ingtkan lama.. Sehari je..ha3~ Sy ada exam yg lbh penting dr segala2nya..(tp mkn lg penting hiiiiii) Hari ni jam 2 sy ada exam..wish me luck ya… Esok plak jam 10pg dan 8 mlm…herm…ada 2 exam… Moga sy dapat jwb dgn cemerlng…ameen…. Truskan […]