~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Friends~’ Category

~Jalan2 & Makan2~

November 20, 2009

Salam…. Semalam lepas kerja, sy, nisha n k.tini meluangkan masa ‘melawat’ Terminal 1 (tempat membeli-belah yg agk femes kat Seremban). Tujuan, membeli hadiah untk salah seorg kwn pejabt yg bakal kawin hari ni (mesti berdebar2 nk akad nikah hiiii) 🙂 Untk Mr Fadhli, diucapkan tahniah dn selamat menempuhi alam perkahwinan. Sampai kat sana, bukan beli […]

~Bubye~

November 17, 2009

Salam… Hi all my friends. This entry is my tribute to one of my officemate. Officemate?? Herm is she my officemate in fact she is practical trainee just like me? I think the ‘officemate’ term is not suitable since that term is more to permanent staff. Am I right??? Correct me if I’m wrong. Ehehe. […]

~Happy Birthday To Them~

November 16, 2009

Salam…. Since I got an ample time today, I would like to post a special entry as my ‘birthday gift’ to my two beloved and best friends. They are, Nazra Nasir and also Rihanna Abd. Rahim 🙂 Both of them are celebrating their 22nd birthday today. HAPPY BIRTHDAY girls…. 🙂 Nazra is my course mate […]

~Jalan-Jalan Melihat Ikan~

November 6, 2009

Salam…. Hai everybody:) Tibalah masa untuk meng’update’, setelah sekian lama jari ni xbersenaman d lantai keyboard. Actually, terlalu bnyk cerita yg nk dikongsi dgn pembaca semua.. Tentang cerita kegilaan masa kini, tempat2 yang dilawati, pengalaman untuk dikongsi, book review, u juz name it…. There is whole lot, but because lack of time and laziness as […]

~REZEKI HARI JUMAAT~

September 8, 2009

Salam semua 🙂 Moga sihat2 sejahtera…. Ini cerita hari jumaat…. Hari 2 sy n housemate mcm ada pesta mknn… mana xnya, kwn trainee sy dgn baik hatinya bagi kek batik plus mak dia plak bagi rending ayam 🙂 Thx Nisha n maknya…. Mak dia kenal sy sbb pernah terserempak wktu shopping 🙂 So, mgkn sbb […]

~Konvo Mereka~

August 19, 2009

Salam.. hai…pe khbar semua?? harap semua sihat2 belaka ya..ameen 🙂 Kali ni nk bercerita sal majlis konvo kwn2 rapat sy… Majlis ni berlangsung ahad lepas…. Jam 1.30 petang…. Tersgt la excited sy, mu n yana nk jejak ukm melihat hari besejarah mereka (mcm kahwin lak hiii) Pengangkutan disponsor oleh housemate sy, Mimi…. Thx Mimi 🙂 […]

~Rezeki jgn Ditolak~

August 13, 2009

Salam… Hai….jumpa lagi 🙂   Kali ni nak cite sal rezeki yang xdisangka jumaat lepas… Rakan satu opis, En Abu Dzar dgn baik hatinya belanja kitorng semua mkn pizza… Yahooo… Entah pe kan mimpi pakcik tu..tiba2 nak blanja… Tergamam kejap kitorng bila tau berita yng menggembirakan ni…. He2…   Pesanan dibuat menggunakan telefon (ringkas dn […]

~My Trainee Partners~

August 5, 2009

Salam.. Hai semua.. Apa khabar???Harap semua sihat2 ya..ameen 🙂 Oke doke.. skang ni nak cite sal rakan2 practical sy d Azmi Ismail & Co. Mereka ni sama melapor diri ngn sy…. 1)  Amira Syazwani Dia ni student UITM Lendu, Melaka.. Umur 20 tahun… Kegilaan dia ni tang lagu Hindustan… Mmng xtahan…bersumbat je tlinga dgr lagu […]

~Happy Day To U Fren :) ~

July 20, 2009

Salam… Hai semua… Kali n ink post entry khas untuk salah sorang dr kwn baik sy…. Nama dia Noor Adillah bt MOhd Akram 🙂 Smlm (20 Julai) genap la umur dia 22 tahun HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYY……:) Ucapan untk Dilah ni…. Selamat Hari Lahir Moga Panjang unmur dn Dimurahkan rezeki Moga berjaya dlm apa jua yg dilakukan Moga […]

~Mari Makan Manggis :) ~

July 16, 2009

Salam… Hai semua… Entry kali ni nak cerita pasal aktiviti hari ahad 2 minggu lepas 🙂 Saya n yana (housemate merangkap roommate) dgn penuh semangtnya pergi ke Bahau untuk memenuhi undangan Mun. Mun ajak kitorng p makan2 buah kat rumah dia… Actually ni kunjungan kedua sy ke rumah dalam masa xsampai 2 bulan kat N.9 […]