~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Jalan-Jalan~’ Category

~Jalan2 & Makan2~

November 20, 2009

Salam…. Semalam lepas kerja, sy, nisha n k.tini meluangkan masa ‘melawat’ Terminal 1 (tempat membeli-belah yg agk femes kat Seremban). Tujuan, membeli hadiah untk salah seorg kwn pejabt yg bakal kawin hari ni (mesti berdebar2 nk akad nikah hiiii) 🙂 Untk Mr Fadhli, diucapkan tahniah dn selamat menempuhi alam perkahwinan. Sampai kat sana, bukan beli […]

~Jalan-Jalan Melihat Ikan~

November 6, 2009

Salam…. Hai everybody:) Tibalah masa untuk meng’update’, setelah sekian lama jari ni xbersenaman d lantai keyboard. Actually, terlalu bnyk cerita yg nk dikongsi dgn pembaca semua.. Tentang cerita kegilaan masa kini, tempat2 yang dilawati, pengalaman untuk dikongsi, book review, u juz name it…. There is whole lot, but because lack of time and laziness as […]

~kEMERIAHAN BAZAAR~

September 9, 2009

Salam semua 🙂 Kali ni nk bercerita sal kemeriahan bazaar ramadhan…. Sy berpeluang pergi bazaar ramadhan kat Ampangan,N.9 Slalunya pergi kat Seremban 2 je… Dekat sket ngn umah… kalo nak p Ampangan 2 agak jauh la… Kira2 setgh jam perjalanan kalo x jam 😛 Cerita ni berlaku hari sabtu… Sy n Mimi je ada kat […]

~Mari Membaca~

February 26, 2009

Salam…. Pada hari Isnin baru ni Kak Iqa yg tersyg ajak sy p Pesta Buku kat PKNS Bangi. Mula2 rancng nk naik moto. Tapi, atas sbb cuaca yg xmengizinkan, kak Iqa mintak tolong Firdaus bwkkan naik keta. Yeayyy. Akhirnya dapat jugak pergi pesta buku 2. Alhamdulillah 🙂 Jadi km berlima (sy, k.iqa, Rahmah, Daus dn […]

~Tasik Cempaka~

February 19, 2009

Salam.. Ramai yg cakap sy ni rajin update blog… Huuu..hobi baru..:) addicted lak 2…tolonggggg.. Tapi ok la kan blogging ni..at least xde la merapu sana sini…lagipon dapat testing power kelajuan tahap menaip ha3 Di kesempatan ini…sy nk post entry berkenaan rombongan cik Nad ke Tasik Cempaka..Nape nama Nad lak ni naik??? Sbb dia yg bawak […]