~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Promote~’ Category

~GULA-GULA LADA~

September 10, 2009

Salam semua 🙂 Pernah makan x gula2 yg pedas???? Gula2 yg biasa kita mkn, slalunya manis kan…. Nama pun gula2…mesti la manis mcm gula… Tapi entry kali ni sy nk cerita pasal gula2 yg pedas… Nama gula2 ni… GULA2 LADA 🙂 Dah lama cite ni… Tapi br skrng ada masa nk update 🙂 Gula2 ni […]

~kEMERIAHAN BAZAAR~

September 9, 2009

Salam semua 🙂 Kali ni nk bercerita sal kemeriahan bazaar ramadhan…. Sy berpeluang pergi bazaar ramadhan kat Ampangan,N.9 Slalunya pergi kat Seremban 2 je… Dekat sket ngn umah… kalo nak p Ampangan 2 agak jauh la… Kira2 setgh jam perjalanan kalo x jam 😛 Cerita ni berlaku hari sabtu… Sy n Mimi je ada kat […]

~Nak Duit???~

May 1, 2009

THIS IS STICKY MODE ENTRY…SCROLL DOWN TO READ NEW ENTRY…THX 🙂 Salam…. Nak dapat duit? Senang je…. Click sini…. Tak tipu.. Sy dah buat 🙂 Anda bila lagi? Bukan saje duit, tapi anda boleh dapat bnyk lagi kelebihan bila click kat link yg sy bagi… Try ya 🙂 Anda xkan menyesal… Jumpa lagi d lain […]

~Ayam Penyet~

February 14, 2009

Salam.. just want to post short entry.. pasal…. AYAM PENYET…:) smlm my ex rumate, Noli (serius rindu die) dlm ym nye bgtau nk p restoran Ayam Penyek..kat Bangi… Im pretty sure dat UKM’s student know where dat restoran situated..except me 🙂 Sy xtau pon kat mane restoran tu… Juz tau restoran 2 kat area mapley… […]