~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Sebuah Kehidupan Di Bumi UKM~’ Category

~Konvo Mereka~

August 19, 2009

Salam.. hai…pe khbar semua?? harap semua sihat2 belaka ya..ameen πŸ™‚ Kali ni nk bercerita sal majlis konvo kwn2 rapat sy… Majlis ni berlangsung ahad lepas…. Jam 1.30 petang…. Tersgt la excited sy, mu n yana nk jejak ukm melihat hari besejarah mereka (mcm kahwin lak hiii) Pengangkutan disponsor oleh housemate sy, Mimi…. Thx Mimi πŸ™‚ […]

~Entry Sedihhh~

May 8, 2009

Salam… Seperti yg dijanjikan..mau update blog kesygn ni πŸ™‚ Maklumla sok da nk melangkah pulang… mungkin masa bersama2 blog untuk meluahkan rasa akan terbatas… Bulan 6 pulak, da start praktikal… Kat umah sewa tu xde line internet… Tpi dlm perbincngn nk psg wireless… Baru best πŸ™‚ Tapi tu semua kalau semua housemate stuju… Kena amik […]

~Finally…im freeeeeee~

May 7, 2009

Salam…. Akhirnya……….. Bebas sudah…. Alhamdulillah πŸ™‚ Tepat jam 5.30 ptg td, sy menghabiskan kertas terakhir sem ni… Apa yg mampu dilakukan kini adalah berserah..bertawakal… Usaha dah buat… Kertas soalan dah berjawab… Tunggu je la keputusan yg mungkin akan kluar bulan 6 nanti… InsyaAllah…. Erm… Masih berbaki 2 hari lagi kehidupan d UKM untk sem ni… […]

~Huwarghh~

May 4, 2009

Salam.. Tajuk entry mcm xsopan je kan.. πŸ™‚ Tajuk je xsopan, penulisnya InsyaAllah sopan hiiii πŸ˜€ Erm… 5 paper da lepas… Xmo komen prestasi cane… hanya mampu buat yg terbaik dn bertawakal.. Setiap kali abah call, then tnya: “Cane paper td ok???” “ok kot…” Sy mmbls “Kot….xboleh jadi ni along, xboleh ade kot2” “Ermmmmm”………Sy terkedu…. […]

~Nak Buat Pe Ya???? ~

April 25, 2009

Salam.. Hai semua.. Hari ni rasa seronok sgtttttt πŸ™‚ Sbb….. Da lepas 4 paper yg fuh…semngat… Dan yg paling penting…. QADHA TIDO DALAM KEADAAN GELAP πŸ™‚ Dah lama xtido dalam keadaan gelap.. Slalu mesti lampu terpasang sampai pagi (berlaku pembaziran d situ…jgn ikot ya) Bukan pe..rasa semacam je kalo nk tutp lampu.. Da 3 tahun […]

~Mencuri Waktu Yg XBerapa Nak Ada~

April 21, 2009

Salam… Tik..Tok…Tik..Tokk.. Menghitung waktu nak p berperang kol 330 ptg ni… Ada lagi 3 jam… Menyempat je nk buat entry kat blog ni.. Nak buat cane…semngt blogging begitu menebal πŸ™‚ Hari ni 1st paper untuk final xm sem ni… Wish me luck ya kwn2…. Moga sy dapat jwb dgn baik mengikut kehendak soalan πŸ™‚ Minggu […]

~Salam Rindu~

March 18, 2009

Salam… Apa khabar pada semua… Harap2 sihat… Rindunyeeeeee… Pada blog ni… Mesti anda juga rindu pada sy kan..kan..kan??? (perasan) Alkisahnya… Da 6 hari kolej kediaman sy xdapat internet connection… Adoiii… Seksanya… Da la banyk assignment yg memerlukan bahan2 dari internet.. Tgk cite lg (especially spaQ hii) Blogging lg… Adoiii..bosan hidup kat bilik.. Nasib baru dapat […]

~Perjuangan Terakhir~

March 13, 2009

Salam… Hai semua… Apa khabar?? sy doakan anda semua sihat walafiat dan berada d bawah lindungan rahmat Allah πŸ™‚ Fuh.. Kol 3 ada exam last… Paper Audit Lanjutan dan Penyiasatan… Pastu…. Yahooooe… Mid da bis.. πŸ˜€ Tapi… Ni pon xcukup mantap… Banyak g xhafal… Xpe2..BOleh2.. Heee… Oke semua… Doakan sy berjaya jwb paper ni ya… […]

~Exam..Exam..dan Exam lagi..~

March 5, 2009

Salam… kepada semua pembaca blog ni..sy akn berehat dri mengepost blog sampai hari……SABTU… Adoiii..ingtkan lama.. Sehari je..ha3~ Sy ada exam yg lbh penting dr segala2nya..(tp mkn lg penting hiiiiii) Hari ni jam 2 sy ada exam..wish me luck ya… Esok plak jam 10pg dan 8 mlm…herm…ada 2 exam… Moga sy dapat jwb dgn cemerlng…ameen…. Truskan […]

~Diet???…Aduhai…~

March 3, 2009

Salam… Sebenarnya nk post 2 entry skaligus.. Senang…Cepat dan tepat…(????) ..Entry 1..Diet.. Erm..sebenarnya nk katakan diet xjugak… Dalam kamus idup sy xada perkataan diet slps berjaya menurunkan berat bdn dgn bgitu berjaya skli smasa d tingkatan 3… Kalo sy tunjuk gmbr sy masa darjah 6-tingkatan 3 mesti ada yg xpercya…:) Memng boleh kata lain la […]