~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Suke-suke~’ Category

~Nak Buat Pe Ya???? ~

April 25, 2009

Salam.. Hai semua.. Hari ni rasa seronok sgtttttt πŸ™‚ Sbb….. Da lepas 4 paper yg fuh…semngat… Dan yg paling penting…. QADHA TIDO DALAM KEADAAN GELAP πŸ™‚ Dah lama xtido dalam keadaan gelap.. Slalu mesti lampu terpasang sampai pagi (berlaku pembaziran d situ…jgn ikot ya) Bukan pe..rasa semacam je kalo nk tutp lampu.. Da 3 tahun […]

~F.R.I.E.N.D~

April 20, 2009

What is FRIEND???? FRIEND is…. ~A~ Always be honest ~B~ Be there when they need you ~C~ Cheer them on ~D~ Don’t look for their faults ~E~ Every chance you get, call ~F~ Forgive them for what they do wrong ~G~ Get together often ~H~ Have faith in them ~I~ Include them ~J~ Just listen […]

~Cerita 3 versi~

April 6, 2009

Salam… Hai… Setelah sekian lama xpublish post baru… kesibukan yang bukannya dibuat2…bukan juga kesibukan yang dipinta… Tapi, tuntutan untuk menyiapkan kerja2 projek menghalang jari ini untuk menari laju menaip patah2 kata di blog yang tercinta ni πŸ™‚ Dalam pada sibuk buat tugasan projek, mataΒ  ni sempat menjamu cerita korea yang tgh hot skrg ni… Boys […]

~Spa Q 2~

March 22, 2009

Salam… Hai… Banyak keje skang… Assignment bertimbun2.. Tp..still nk post entry gak kat blog ni πŸ™‚ Curik sket masa (sket ke?) membebel dn merepek di sini πŸ™‚ Hermmm..topic? Nak cite pasal… SPA Q 2 πŸ™‚ Da nk tamat da cite ni kan… Khamis ni tamat la cite yg kdg2 menyakitkan hati..tapi best ni.. Sedih plak […]

~Yeeeeaaay~

March 11, 2009

Salam… Syukran…Gracie…Trimas2 Dapat 2 award from my blog fren… MUah2..hii~ ~1~ Ni award dari my fren sama skola n now sama2 kat UKM…MiszIrdawaty a.k.a pu3 πŸ™‚ Budak ini sgt rajin update blog.. satu hari boleh 3..4..5..entry dia publish… tabik la sama lu pu3 πŸ™‚ Kat skola dulu xbrapa nk rapat… Yola..i budak baru masuk skola… […]

~Hari Yg Gelap~

February 22, 2009

Salam…. Hari ni seharian berpanas dan bergelap (walaupun masih ada sinar mentari) Sebab dari pkol 5pg smalm sampai la ke 7.30malam.…xada elektrik.. mak aih..da risau amat dgn kerja2 tertunggak yg perlu diselesaikan..dengn buku2 pelajaran yg rindu untuk dibaca..dgn baju untuk esok xiron lagi…. semua tu menimbulkan kerisauan yg bukan sedikit.. kat bilik jgn ckap la […]