~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Tagged~’ Category

~Wanita~

July 23, 2009

Salam.. Hai semua 🙂 Kali ni nk kongsin lirik lagu yg betul2 menyentuh kalbu.. Bukan lagu cinta..apatah lagi lagu patriotik 🙂 lirik lagu ni patut dihayati oleh semua pembaca.. Lirik ni adalah daripada lagu WANITA drpd Kmpln D’Hearty Mari sama2 kita hayati 🙂 Kau digelar sbg penyeri dunia Hadirmu pelengkap hubungan manusia Bukan saja dilindungi […]

~Bila idea tiada..ayuh buat tag~

March 27, 2009

Salam… Hai semua… Herm..xtau nk update pe.. Dgn keadaan kesihatan yg xbrapa baik… Sy rasa..sy kna keracunan mknn la 😦 Xboleh duduk lama..kena baring je… Rasa mcm ada tekanan kat perut… Sedihhhhhhh 😦 Herm..dlm kekeringn idea ni… i made up my mind 2 langsaikan one of tag2 yg terbengkalai… Tag ni from Afiqah.. Da berkurun […]

~Impian Ketika Hari Lahir Nanti~

March 18, 2009

Salam…. Alhamdulillah… yiiihaa… Internet da pulih… Fuh… 🙂 Since da ok internet… Nk langsaikan 1 tag ni… Mcm best je… from Amal… Dia ni junior sy masa kat SMKA dulu.. Satu blik pon… Best kan Amal satu blik ngn akak..hee~ Here we go.. Ayuh semak ini tag 🙂 RULES:- 1) MaKe a LisT oF WHaT […]

~Clz Batal Buat Tag Heeee~

March 2, 2009

Salam.. Yeayy clz batal….(melompat)…. Kalo clz xbatal, harus kitorg ngn lecturer skali..pengsan dek kepanasan…Kisahnya, air cond rosak.. Boleh la nk study untuk exam esok pagi.. Tapi b4 study, nk rehat dulu..sejukkan badn n mo jwb tag 🙂 Tag dr Cik Pearlned~ya 🙂 The challenge is: Go to your photos folder in your computer. Go to […]

~Tag lagi~

February 28, 2009

Salam… Kali ni nk langsaikan tag yg dah berkurun lama tersimpan..dari Cik Nami (sori la jawab lambat naaa) Rules: The Rules are simple. Use google,etc to search for the answers to the questions below. then you must choose a picture in the first page of result and post it as your answer. After that tag […]

~A, B, C…Z~

February 26, 2009

Salam.. Skang nk setelkan tag dari rakanku Pu3…Rakan SMKA n sama2 d UKM… Ayuh blaja A B C 🙂 A. Attached or single? ~Single..Fullstop ~ B. Best friend? ~Banyak…Setiap tempat pengajian ada kwn baik yg tersendiri..skolah rendah 3..skolah mngh 2..m3x..UKM..ada 7 institusi..so bnyk la nama…xlarat nk taip..but they still remainin my heart..thx alot my bestie […]

~Trauma~

February 20, 2009

Salam.. Rase2 nya Tagged ni xkan hbis sampai bila2.. Pulun la nk hbiskan..alih2 dapat lagi… huuu~ Tapi..xpe la..jgn segan2 nk tag sy..at least boleh gak post entry baru kalo kekeringn idea… 🙂 Skrng ni..nk langsaikan tag yg diberi oleh Oyen…satu clz International Bsnz…kira kitorg juz jumpa seminggu skali je…slalu alam maya je yg menghubungkn kitorg..terima […]

~Perkahwinan Impian :) ~

February 17, 2009

Salam.. Skrg nk setelkan tag yg diberikan oleh exrumate ku sewaktu d KMPK..ielah 🙂 Tag ni best jugak sbb memerlukan minda berimaginasi mengenai perkahwinan impian. Walaupun masih single n available (perlu ke bgtau ha3..sila abaikan) tapi xsalah kan nak merancang. Mana tau kot2 sok lusa dtg seru kawen..Xla kelam kabut nk fikir…Ha3 merepek tahap tinggi […]

~Tagged mode #3~

February 13, 2009

Best plak jwb tag ni ha3 skang nk jwb tag dari Miss Nor plak..(tapi sy biasa pggl dia Atun) Ayuh…semak ini… 1) a picture of u at the most unique environment gambar ni kat dlm bot yg pakcik sy bawa masa fmly day 2 bulan lepas…macam nk p jauh je kan??padahal kat hujung bot 2 […]

~Tagged Mode #2~

February 13, 2009

Salam.. Ni lagu satu tag dari Miss Yatt… Ayuh kita mulakan…:) Your someone needs you at 3am would you go? ~kalau kawan rapat boleh la…Masa tido tu..~ When was the last time you wanted to? ~Ntah la..da kelupaan~ What was the last thing you cried about? ~Ptg itu. Ketika baru pulang ke UKM. Tiba2 tringt […]