~Mulanya Di Sini~
kalau tak melangkah kita tak tahu kita boleh berlari

Archive for the ‘~Tazkirah~’ Category

~Madah Cinta~

August 7, 2009

Salam… Hai..apa khabar semua?? Harapnya semua sihat2 ya… πŸ™‚ Oke.. kali ni nak share 1 madah yang sgt best… Madah ni sy dapat masa tgk cite SYURGA CINTA mnggu lepas.. Erm..pada yg dah tgk..mesti dah tau kan pe yg atuk Cikgu Syuhada 2 cakap pada Ilham.. Pada yg blom tgk..boleh la truskan membaca πŸ™‚ Yg […]

~Warkah Buat Bakal Suamiku~

June 22, 2009

Salam… Apa khabar semua? Harap anda semua sihat walafiat dn gembira selalu πŸ™‚ Erm.. Tajuk bikin gempak kan??? πŸ˜› Ni adalah artikel yg sy copy daripada blog kwn sy… Yg mana artikel ni dia amik dari web iluvislam.. Very touching.. Full of meaningful words that can make u keep thinking πŸ™‚ So..hopefully all readers can […]

~Warkah Buat Hawa~

April 23, 2009

Salam… Selamat hari jumaat semua πŸ™‚ Da lama xmengupdate cerita baru kat blog ni… Maklumla paper berderet2…. Kalah keretapi πŸ™‚ Hari ni pon kol 330 ada paper lagi… Wish me luck ya…insyaAllah Sempena hari jumaat ni, Nk post entry yg baik2 + insaf sket la.. Mengambil keberkatan… Moga kita sama2 mendapat manfaat dari artikel ni… […]